Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Onur Demir’in adı öğrenim gördüğü okulda yaşatılacak.
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın şehit polis memuru Muhammet Onur Demir’in Diriliş Mahallesi’ndeki evinin önüne kurulan taziye çadırında baba Sefer Demir ve yakınlarıyla bir araya geldi.
Ailenin isteği üzerine, Şehit Muhammet Onur Demir’in isminin öğrenim gördüğü Gültepe Anadolu Lisesi’ne verileceğini söyleyen Başkan Aydın, “Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin talimatlarıyla en kısa zamanda şehidimizin ismi, mezun olduğu okula verilecek. Belediye olarak da biz, bölgeye yapacağımız bir parka şehidimizin ismini vereceğiz. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Üç gündür şehidimizin evine geliyoruz, gerçekten Sivas halkı üzerine düşen görevi yaptı. Şehidimize tekrar Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum.” dedi.
(İHA)