DÜZCE (AA) - Akçakoca ilçesinden "Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz" Projesi kapsamında Siirt'teki 50 öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımında bulunuldu.

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Medya Topluluğu Başkanı Gökhan Baybuğa, sosyal sorumluluk projesi kapsamında üniversite öğrencileri olarak Siirt'in Şirvan ilçesindeki bir okulda eğitim öğretimine devam eden 50 öğrenciye defter, kitap, kalem, silgi, eldiven, bot ve giysi gönderdiklerini söyledi.

Baybuğa, başka öğrencilere umut olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu yardımımız Siirt iline gönderildi. Yaklaşık 50 öğrencimize gidecek. Çanta, kalem, defter, bot, bere ve elbiseler var. Biz onlara bir umut olduğumuz için mutluyuz. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Vatana ve millete iyi bir birey olurlar. Biz onların her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Onlar da bu vatan için gereken her şeyi yapmaya çalışacaklar." diye konuştu.

Öğrencilerden Gülsüm Özçelik de projeye katkı sağladığını dile getirerek, "Biz, bir umut olmak için buradayız. Akçakoca halkı ve okulumuzdaki hocalarımızla beraber yaptığımız bu etkinlikte, inşallah onlar da mutlu olur. Biz bunun için uğraştık." ifadelerini kullandı.

Daha sonra, yardım malzemelerinin bulunduğu paketler, bir kargo şirketi tarafından Siirt'e ücretsiz ulaştırılmak üzere teslim alındı.