Genel olarak elden senet imzalama işlemleri ile sık sık karşılaşılsa da yeni dönemde bu işlemi online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Evinizden bu işlemi gerçekleştirmek için bilgisayarınızın tuşlarına basmanız yeterli olacak.

Özellikle yeni evlenen ya da evini yenilemek isteyen ev sahipleri için son derece avantajlı bir fırsat olan senet ile alışveriş yapma, güvenli bir şekilde hizmetinize sunuluyor. Simport sayesinde evinizin ihtiyacı olan beyaz eşyaları tek tıkla satın alabilir ve uygun ödeme şekilleri ile tekrardan geri ödeyebilirsiniz. Sitede sunulan ürünler arasında anne-bebek- oyuncak, beyaz eşya, mobilya, spor aletleri, bilgisayar, cep telefonu, elektrikli ev aletleri, baskı çözümleri, saat ve gözlük ve zücaciye yer alıyor.

A’dan Z’ye kadar ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Simport’da her bütçeye uygun fiyatlarda ürün araştırması yapabilirsiniz. En ünlü markaların tek çatı altında toplanması fiyat karşılaştırması yapmanızı daha kolay hale getirecektir. Bunun yanı sıra ürünlerin özelliklerini de karşılaştırabilir ve bu doğrultuda en avantajlı bulduğunuz ürünü satın alabilirsiniz.

Hediye Çekleri ile Daha Uygun Alışveriş İmkânı

Yapacağınız alışverişler de en uygun fiyatlar ile ürün satın almak için daha önceden kazandığınız hediye çeklerinizi kullanabilirsiniz. Simport ile 100 TL üzeri kazandığınız hediye çeklerinizi kullanabilmeniz için bu miktarın üzerinde alışveriş yapmanız gerekecektir. Bunun yanı sıra iki adet hediye çekini aynı alışverişte kullanamazsınız. Ödeme sırasında çekin bilgilerini girmeniz durumunda alışverişinizden gösterilen miktar düşecektir.

Hediye çekini kullanmanız durumunda kalan miktarı senetli ile ödeyemeyeceğiniz için önceden bu bilgiyi göz önünde bulundurarak ödeme şekillerinize yön verebilirsiniz. Alacağınız tüm ürünlerde kargo bedava seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonraki süreçte en kısa zamanda ürünleriniz adresinize kadar sorunsuz bir şekilde getirilecektir.

Ürünlerinizde sorun çıkması durumunda canlı destek alabilirsiniz. Sorunlarınızı mail ya da telefon yöntemi ile yetkililere iletebilir ve sunulan çözüm yollarını değerlendirebilirsiniz. Siz de hemen avantajlı alışverişin tadını çıkarmak ve eksiklerinizi gidermek için www.simport.com.tr adresini güvenli bir şekilde ziyaret edebilirsiniz.