Trabzon Valisi Yücel  Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, üniversite öğrencisi gönül elçileriyle Karadeniz Teknik Üniversitesinde bir araya geldi.

Buradaki öğrencilerle eğitim, kültür- sanat ve gönüllülük kavramıyla yapılan işlerin önemi gibi konular hakkında sohbet eden Şengül Yavuz, gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendilerine gönüllülük esasına dayalı yapmış oldukları güzel işlerden ötürü teşekkür etti.
 
Gönüllülük kavramına yönelik farkındalığı geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek için başlatılan gönül elçileri projesinin Trabzon’da başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Bayan Yavuz,”Tamda bu noktada gençlerin gönüllük esasına yönelik rollerinin gittikçe artmasını istiyoruz. Biliyorum ki onların enerjileri, yaratıcılıkları, sorunlara karşı geliştirmiş oldukları çözüm yolları ve topluma karşı edinmiş oldukları duyarlılıkları sayesinde çok güzel işlere birlikte imza atacağız” dedi.
 
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada gençler Şengül Yavuz’a ziyaretlerinden ve kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiler.
 
Şengül Yavuz’a gençlerle buluşmasında; Jandarma Komutanı Okçin Akşit’in eşi Funda Akşit, Vali Yardımcı Ayhan Yazgan’ın eşi Dilek Yazgan, İŞKUR Müdürünün eşi Nurcan Zengin, gönül elçisi Berna Bülbüloğlu ve diğer gönül elçileri eşlik etti.