GİRESUN (AA) - Giresun'da sevgi evlerinde kalan çocuklar için lunapark ve tekne gezisi düzenlendi.

Giresun Gençlik Koordinatörlüğü, Giresun Üniversitesi Genç Diyanet Topluluğu, Öncü Grup'un organizasyonuyla çocuklar lunaparkta gönüllerince eğlendi.

Tekne ile Giresun Adası etrafı gezdirilen çocuklara daha sonra yemek ikram edildi, çeşitli hediyeler verildi.

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Öncü Grup Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Karaahmet, gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet koruması altındaki çocuklara yönelik faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, "Grubumuz bünyesindeki Girepark, Ada Cafe ve Altınpost Gezi teknelerimizle sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Programa katılan İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu ise Karaahmet'e teşekkür ederek, "Başta bu oyun alanının öğrencilere sunulmasında emeği geçen iş yeri sahiplerine, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah bu gelenek haline gelir ve ihtiyaç sahibi hiçbir çocuk kalmayana kadar devam eder." dedi.

Müftü Yardımcısı Mutlu katkılarından dolayı Karaahmet'e kitap hediye etti.

Programa Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğretim üyeleri, gençlik il koordinatörleri, ortaokul ve lise koordinatörleri Kur'an kursu öğreticileri ve Giresun Üniversitesi Genç Diyanet topluluğu üyeleri katıldı.