Şeyma Subaşı, sevgilisi ve kızı Melisa’yla birlikte gittiği Bali'deki tatilini bitirdi. Dünyaca ünlü turizm merkezinde tatilin keyfini çıkaran Subaşı, Instagram'dan paylaştığı bikinili pozlarıyla dikkat çekmişti.

Bikinili pozlardan sonra çift yine gündemde. Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, özet jet bulamayınca ilginç bir yola başvurdu.

Şeyma Subaşı, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattığını söyledi.

Subaşı, Instagram hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarına "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" notunu düştü.

AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI 
Geçtiğimiz günlerde Miami’den Türkiye’ye geçen Şeyma Subaşı’yı, kendisini yalnız bırakmayan sevgilisi Mohammed Al Saloussi'u ailesiyle tanıştırmıştı. Mısırlı iş insanına annesinin yaptığı Türk yemeklerini tattıran fenomen, Alsaloussi'nin kahvesine tuz atıyormuş gibi yaptığı kareye, "Ona bunu yapmadım" notunu düşmüştü.

Şeyma Subaşı, kısa süre İstanbul’da kaldıktan sonra evlilik hazırlığında olduğu konuşulan sevgilisi ve sekiz yaşındaki kızı Melisa’yla birlikte Bali’ye uçtu.

Instagram hesabında 3.1 milyon takipçisi bulunan 30 yaşındaki fenomen, kızı ve Mohammed Al Saloussi ile birlikte mutluluk pozları vermeyi ihmal etmedi.

Fotoğraflarına uzun bir not ekleyen Şeyma Subaşı, şu ifadeleri kullandı:
"Doğru zamanlara çok inanıyorum. Bali'ye hep gelmek istemişimdir, yıllardır görmek ve keşfetmek istediğim yerlerden biri olmuştur..."

"Ama kendimi tamamen hazır hissettiğimde fotoğraflardan gördüğüm ve benim için çok özel olacağını hissettiğim bu yere çok huzurlu gelmek istedim. Ve doğru insanlarla..."

"Şimdi iç huzurum, kızım ve ben. En çok görmek istediğim bu yerde, sevdiklerimle buradayız. Ve burada ruhumu daha da geliştirmeye çok hazırım. Melisa'yı en şanslı çocuklardan biri olarak görüyorum çünkü o bu yaşta ve bu tatil deneyimini her zaman hatırlayacak..."

"Yardım edemem ama şöyle düşünün; evet her şeyin doğru zamanı var ama bazen şu anda olduğu gibi, bu şansı bizim adımıza alırız. Bunu ancak kendi başımıza gerçekleştirebiliriz."