KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da, sığınmaevinde kalırken ailesiyle görüşmek için geldiği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden ayrılırken eşi tarafından tabancayla öldürülen kadın, toprağa verildi.

Kastamonu Devlet Hastanesi morgundan alınan Naime Kaçakoğlu'nun cenazesi, merkeze bağlı Demirci köyüne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Kaçakoğlu'nun cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

- Olay

Kastamonu'da 6 aydır kadın sığınmaevinde kalan Naime Kaçakoğlu (36), ailesiyle görüşmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gitmişti. Naime Kaçakoğlu'na dönüşte kadın sığınmaevine ait araca bineceği sırada eşi Engin Kaçakoğlu (36) tabancayla ateş etmiş, Naime Kaçakoğlu'nun yanında bulunan kardeşi Emin K. de tabancayla saldırgan Engin Kaçakoğlu'na karşılık vermişti.

Ağır yaralanan Naime Kaçakoğlu kaldırıldığı Kastamonu Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiş, olayın ardından Emin K, maktulün kayınpederi Mehmet Kaçakoğlu ile saldırgan Engin Kaçakoğlu gözaltına alınmıştı.

Saldırgan Engin Kaçakoğlu ve maktulün kayınpederi Mehmet Kaçakoğlu tutuklanırken, Emin K. ise adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.