Trabzon Evden eve nakliyat sektöründe geride bıraktığımız 5 yılda birçok hizmeti başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Başarımızdaki en büyük etken olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesine ve sürekliliğine bağlayarak bu çizgide faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. 9 metreküpten 50 metreküpe kadar 4 farklı ebatta 8 araçlık filomuz bulunmaktadır. Araçlarımızın tamamı kapalı kasa olup ev eşyası ve mobilya taşınmasına uygun donanıma sahiptir.

Ücretsiz Ekspertiz

Bizimle yaptığınız telefon görüşmesine istinaden size gönderdiğimiz ücretsiz expertizimiz eşyalarınızı yerinde tespit ederek ne kadar malzeme,kaç tane eleman ve hangi boyutta araç gerekli olduğu konusunda detaylı bir rapor çıkarır ve size bununla ilgili maliyeti sunarak adresinizden ayrılır. Trabzon evden eve nakliyat şirketimiz ile Anlaşma sağlandığı takdir de taşımanız için tarafımızdan program yapılarak istediğiniz tarihte taşımanız gerçekleştirilir.

Taşımaya Başlama ve Paketleme

Evden eve trabzon firmamız Eşyalarınız personelimizin adresinize gelip zilinizi çalmasına müteakip firmamızın sorumluluğu altındadır.Paketlenen eşyalar hangi oda'dan alındığı yazılarak ve zarar görmeyecek bir şekilde kamyona yüklenir.Cam eşyalarınızın üstüne cam olduğu yazılır,tv kartona yerleştirilir.Bütün eşyalarınız dikkatlice ambalajlanarak araçlara yerleştirilir.

Eşyaların Eski Adresten Alınması

Eşyalarınız personelimiz tarafından ambalajlanarak düzenli ve zarar görmeyecek bir şekilde kamyona yüklenir.Mobilyalarınız bağlanır,beyaz eşyalarınız sabitlenir ve eşyalarınız hiçbir şekilde zarar görmeden kamyonlara yüklenir.

Eşyalarınızın Boşaltılması

Eşyalarınız yeni adrese getirildikten sonra,mobilyalarınız kurulur,beyaz eşyalarınız kurulu çalışır vaziyete getirilir,koltuklarınız ve geri kalan eşyalarınız yerine yerleştirilir.Memnuniyetiniz sağlandıktan sonra personelimiz adresinizden ayrılır.

Ev Taşıma

Evinizi taşımak istiyorsanız firmamızla iletişime geçmeniz yeterli.Sizi taşıma sıkıntısından kurtarmak için profesyonel ekibimiz ve geniş araç filomuzla sizlere en iyi ve kurumsal hizmeti kusursuz bri şekilde sunmaktayız.