Acil durumlarınızda kaçış merdiveni olarak kullanacağınız bu alanların imalatında kaliteli firmalarla çalışmanız gerekmektedir.

Uzman kadrosuyla yıllardır müşterilerine güvenilir, kaliteli, dayanıklı ve ekonomik fiyatlı yangın merdivenleri sunan Serhad Çelik firması bu konuda tüketicileri doğru firmalara gitmeleri noktasında uyarmaktadır. Aksi halde işlevsiz ve hatalı yangın merdivenleri bir yangın esnasında büyük felaketlere sebep olabilir.

Daha önce yüzlerce yangın merdiveni üretmiş olan Serhad Çelik, yönetmeliklerde her bir yapı türüne göre uyarlanmış yangın merdiveni imalatı prosedürü olduğunun altını çizmektedir. Örneğin, fabrikalardaki yangın merdivenleri ile konutlardaki yangın merdivenleri farklılık göstermektedir.

Yangın merdivenlerinde kesinlikle maliyetten kaçarak düşük taşıma kapasiteli çelikler tercih edilmemelidir. Olası bir yangın esnasında bir fabrikada ya da bir apartmanda her kattan insanların aynı anda yangın merdivenine koşma ihtimalinin yüksek olduğu unutulmamalıdır. Bu yüzden yangın

merdivenleri maksimum taşıma kapasitesiyle dizayn edilmelidir.

Yangın Merdiveni İmalatı

Yanmaz malzemelerden üretilmesi gereken yangın merdivenlerine dair tüm sorularınıza yanıt bulmanız gerekmektedir. Bu konuda titizlikle davranan ve zaman konusunda mağdur etmeyen güvenli firmalarla tanışmaya dikkat edin. Pandemi döneminde dahi istihdama katkı sağlayan Serhad Çelik mimari çizimlerde en ufak bir hataya yer olmadığının altını çizmektedir. Yangın merdiveni imalatı esnasında sahanlık, boy ve uzunluk hesaplamalarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirecek olan uzman mühendisler sayesinde düşme veya yaralanma gibi risklerin bulunmayacaktır.

Yangın esnasında kaçışınızın güvenli olabilmesi için alevlerden ve ısıdan kolay etkilenmeyen malzemelerin seçilmesini sağlıyoruz. Çevresel faktörler dikkate alındığında çelik konstrüksiyon açısından çevreci yaklaşımların sergilenmesine önem verilmektedir. Birinci sınıf kalitede ürünlerden üretilen yangın merdivenlerini inceleyerek, güçlü referansları bulunan firmalara göz atmalısınız. Böylelikle yangın merdivenlerini gönül rahatlığıyla kullanacaksınız. Çevrenize tavsiye edebileceğiniz bu adres hayallerinizin yangınlarda sönüp gitmesine izin vermemektedir.

Detaylı bilgi için iletişim : https://serhadcelik.com/