Gerek iş çıkışı gerekse okul sonrasında artık çok fazla gezecek yer bulmakta zorlanıyoruz, dolayısıyla bu da eğlence anlayışımızı doğrudan etkiliyor. Bu gibi durumlarda yapılan ve en fazla rağbet gören eğlence anlayışı ise kendi kendimize film izle demekten başka çare kalmıyor.
Sinema sezonu geçen ayla birlikte hızlı bir giriş yaptı ve vizyona yerli ve yabancı pek çok film damgasını vurdu. Ayrıca önümüzdeki aylarda da yine ses getirecek yapımları hep beraber takip edeceğiz. Peki, bugünlerde gösterimde olan filmlerle beraber gelecek vizyonda seyredeceğimiz filmler hakkında ne kadar bilgimiz var, yabancı film seyretmek kadar yerli film izle merakımızı gelin hep beraber yenelim.
Gelecek ay hepimizin merakla beklediği serinin sonuncusu ile Star Wars'ı beyaz perdede ağırlayacağız. Bildiğiniz gibi serinin altıncısında final sahnesinde Luke Skywalker babası ile müthiş bir düello yapmıştı, bu seride ise maceraya kız kardeşi de katılıyor. Ayrıca Harrison Ford yine son filmde kendini gösterenler arasında yer alıyor.
Geniş Aile Yapıştır, Evlenmeden Olmaz, Düğün Dernek 2 derken Cem Yılmaz da Ali Baba ve 7 Cüceler ile karşımıza çıkıyor. Sofya'ya fuara giden ve kendilerini suç örgütlerinin içinde bulan kahramanlarımızın bu serüvenini kaçırmayacağınızı umuyoruz. 13 Kasım'da gösterimde olacak filme şimdiden yoğun ilgi olduğunu söylemek gerekiyor.
Tabi vizyondaki filmler bunlarla sınırlı değil. Paranormal Activity 5, Amerika'daki heyecanı ülkemize de taşıyor, bununla beraber aynı adlı kitaptan uyarlanan ve değişik bir bilim kurgu olan Marslı da gösterimde yerini alan filmler arasında bulunuyor. 1952 Yılından bugüne maceradan maceraya koşan 007 James Bond da Spectre ile tekrar beyaz perdede kendini gösteren yapımlardan.
Kısaca, bu kış aylarında dev prodüksiyonlar peş peşe sinema salonlarına sizleri çağırıyor. Gösterimlerini kaçırdığınız filmleri ise http://www.filmiburadaizle.com/ sitesinden reklamsız tek parça halinde izleyebilirsiniz.