SİNOP (AA) - Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Tolga Baş, İdari Hizmetler Başkanı Erkal Boz  ve diğer yöneticiler birliğe bağlı hastanelerde tedavi görüp taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Op. Dr. Tolga Baş ve beraberindekiler Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi görüp taburcu edilen Boyabat Karaca Ören köyünden Zekiye Kuru ve merkezde ikamet eden Kadriye Erol adlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında hasta ve yakınlarına aldıkları sağlık hizmeti ile ilgili herhangi bir şikayetlerinin olup olmadığını soran Baş, kamu hastaneleri olarak Sinop'ta en güzel, kaliteli ve nitelikte hizmet vermeye çalıştıklarını kendileri için hasta memnuniyetinin çok önemli bir kriter olduğunu söyledi.

Baş, bu tür ziyaretlerin haftalık ve 15 günlük takvimlerle yapılacağını, vatandaşlara daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Hasta ve hasta yakınları da yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini ziyaret eden Kamu Hastaneler Birliği yöneticilerine ve doktorlara teşekkür etti.