SİNOP (AA) - Türkiye Amatör Bölgesel Lig'de mücadele eden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, Ladik Belediyespor maçında 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Özhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ladik maçını geride bıraktıklarını ve önlerindeki maçlara odaklandıklarını belirtti.

Takımına güvendiğini ifade eden Özhan, "Bu hafta sonu Turhal deplasmanında oynayacağımız maçta galip gelerek puan kaybını inşallah telafi edeceğiz." dedi.

Özhan, ligde zirveden uzak olmadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Ladik maçını galibiyetle kapatsaydık zirveye çok yakın olacaktık. 2-0 öndeydik. Hatalar yaptık. Rakibimiz de bunları değerlendirdi ve iki puan kaybettik. Ayrıca sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Daha ligin başındayız. Liderle aramızda 4 puan fark var. Yeni teknik direktörümüz ve yeni transferlerle daha güçlü olacağımızdan eminim. Eksikliklerimizi giderip, Turhal deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Önümüzdeki günlerde takımız daha da oturacak. Turhal maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz."