SİNOP (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 2016 yılının ilk dokuz aylık bölümünde Sinop'a 14 milyon 245 bin liralık spor yatırımı gerçekleştirildiğini belirtti.

Milletvekili Maviş, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmeler neticesinde çok sayıda hizmetin Sinoplularla buluşmasına vesile olduklarını ifade etti.

Şu ana kadar Sinop'a 14 milyon 245 bin liralık spor tesisleri yatırımı yapıldığını vurgulayan Maviş, şunları kaydetti:

"Bunun yanında daha önceki yıllarda bakanlık yatırım programına alınmış. Ancak, bazı bürokratik engellerden dolayı yapımına başlanamayan toplam yatırım bedeli 18 milyon 373 bin lira olan yatırımların bu yıl başlayabilmesi için bütün engelleri ortadan kaldırdık. Bu iki rakamı göz önüne aldığımız da aslında 32 milyon 618 bin liralık bir yatırımı ilimizle buluşturmuş olduk. Bütün bu yatırımlarımızın ve daha fazlasının ilimize kazandırılması için çalışmalarımıza hiç hız kesmeden devam edeceğiz. Her kazandırdığımız yatırımın mümkün olan en kısa zamanda halkımızın hizmetine açılması için devam eden işlerin sonuna kadar takipçisi olacağız."