Bu alanda hizmet veren özel güvenlik personeli sertifikalı olup özel eğitim süreçlerinden geçmiştir. Bina ve tesis güvenliği sağlayan güvenlik personelleri için de telefon ve whatsapp aktif olarak kullanılabilir. 

Site Güvenliği Hizmetleri 

Modern ve lüks yapılardaki sitelerin güvenliği için birden fazla güvenlik personeli vardiyalı olarak çalışmaktadır. Site sakinleri dışında yabancıların siteye girişine engel olan kontroller site güvenliği tarafından yapılır. Gelen misafirlerin kayıt altına alınması, ev sahiplerine haber verilip kayıtlara geçirilmesi de belli başlı görevleri arasındadır. 

Site güvenlikleri arasında iş bölümü yapılır ve her biri farklı bir departmanda güvenliği sağlar. İlk güvenlik departmanı giriş katındadır ve giriş- çıkışları denetler. Kargo, nakliye ve kurye gibi ekiplerin hangi binaya ve kata gireceğinin tespiti yapılır. Site sakinlerinin kargo ve kuryesi olduğu haber edilir. Eğer herhangi bir kişi o anda evde bulunmuyorsa, paketler güvenlik personeline bırakılabilir. Siz evinize geldiğinizde personel tarafından size bilgisi verilir ve paketiniz tarafınıza teslim edilir.

Devriye atmak da özel güvenlik kademelerinin sunduğu bir diğer hizmettir. Hem gündüz hem de gece olmak üzere iki vardiyalı olarak atılan devriyeler rutin güvenlik kontrolleri yapılır. Herhangi bir şüpheli durumda polise haber vermek güvenlik personellerinin birincil görevleri arasında yer alır. Sizlerin güvenliği bu konuda eğitimleri tamamlanmış personellerin görevidir.

Bina ve Tesis Güvenliği Hizmetleri 

Her çeşit bina ve tesis güvenliği için CD Güvenlik firması ile anlaşmak mümkündür. Fabrikalar, iş yerleri ve bilumum kamusal alanlarda talep edilen güvenlik personel sayısı kadar ekip ile çalışılabilir. Sadece bina içindeki insanların güvenliğinden değil aynı zamanda otoparktaki araçların güvenliği de bu ekiplerin sorumluluğundadır. Devriyeler tıpkı site alanlarında olduğu gibi bina ve tesislerde de önceden ayarlanmış saatlerde atılır. Bu rutin işlem mesai saatleri süresince aksatmadan devam eder. Her bina ve tesiste bulunan yangın kapıların rutin kontrolleri de güvenlik şefleri ve personelleri tarafından yapılmaktadır. 

Bina, Site ve Tesis Güvenliğinde Teklif İsteme 

Merkezi Kadıköy'de bulunan CD güvenlik firmasıyla irtibata geçmek için telefon, fax ve web sitesi kullanılabilir. Aynı zamanda iletişim formunu dolduran müşteriler fiyat teklifi de alabilirler. Forumda isim - soy isim ve iletişim bilgilerinin yanı sıra özel mesaj seçeneği de bulunmaktadır. Verilen bilgiler neticesinde fiyat teklifi 24 saat içerisinde alınır. Özel güvenlik hizmetleri alanında vermiş olduğumuz profesyonel hizmetlerin yanı sıra, temizlik ve outsorcing hizmetlerimizde mevcuttur. Daha fazla detaylı bilgi almak için https://www.cdguvenlik.com.tr web sitemizi ziyaret ediniz.