Sivas güncel haberler, son dakika haberleri, Sivas'ta bulunan nöbetçi eczaneler gibi ihtiyaç duyulan bütün ihtiyaç duyulan noktalarda sizlere yardım etmek amacıyla kurulmuştur.

Anlaşılır ve güvenilir bir site

Haber sitesi formatında hizmet veren site sizlere en sade ve en anlaşılır bir dil ile hitap etmektedir. Firmanın tasarımı da oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde dizayn edilmiştir. Hiçbir şekilde bilgisayar ve İnternet bilgisi olmayan kimseler bile siteye giriş yaparak Sivas'a dair tüm bilgileri buradan erişebilirsiniz. Aynı zamanda sitenin en üst kısmında Sivas yerel haberler, son dakika haberleri, spor, güncel bilgiler ve siteye dair iletişim bilgilerini de bulabilmeniz mümkün olacaktır.

Video ve fotoğraf galerisi

Haber sitesi sizlere gerek duyulan haberleri ve güncel bilgileri fotoğraf ve videolar gibi görsel etkinliklerle sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda sitede o an için güncel olarak Sivas'ta yaşanan ve il içerisinde yankı yapan olayları da canlı yayın görselleriyle de sizlere sunmaktadır. Site sadece Sivas'a dair bilgileri değil ülkemizde de yankı uyandıran haberleri de görsel bir şekilde de aktarılması sağlanmaktadır.

Haber gönderme butonu

Haber sitesi sizlere haber kaynağı olarak yaklaşmakta ve Sivas ili içerisinde rahatsız olduğunuz durumları, hoşunuza giden yaklaşımları veya istek ve şikayetlerinizi aktarabileceğiniz bir iletişim kanalını sizlere sunmaktadır. Haber gönderme butonu ile görsel, videolu veya düz yazı şeklindeki metinleri ulaştırmanızı imkan sağlamaktadır. Haber gönderirken isim soy isim, geçerli olan bir iletişim adresiniz mail adresiniz, haber başlığı ve haber etiketi gibi birçok bilgiyi yerleştirerek ulaştırmanız mümkün kılınmaktadır. Sitedeki editörler yazmış olduğunuz haberleri inceleyerek yayınlanmasını sağlamaktadır. Sizlerde sitenin canlı ve aktif bir şekilde bu platrformda yer almasını sağlamak için siteye haber akışı konusunda rol alabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için sitenin sosyal medya hesapları üzerinden de bilgi alabilirsiniz.

Diğer bilgiler ve ilgi noktaları

Site sizlere sadece haber noktasında değil diğer önemli ve ilginizi çekecek noktalar konusunda da sizlere hizmet vermektedir. Bunlar burçlar, Türkiye için önem arz eden Sivaslı bazı önemli kişiler Aşık Veysel gibi Spor haberleri konusunda başarılı olmuş ünlü isimler hakkında detaylı bilgiler, güncel altın fiyatları, Sivas ilinin canlı trafik durumu, ezan vakitleri ve hava durumu gibi diğer bilgiler konusunda da bilgi aktarımı sizlere sağlamaktadır. Firma tarafsız ve güncel bilgilerle sizlere daha iyi bir hizmet ve doğru bilgileri aktarabilmek için İHA Abonesidir. Bu sayede sizlere en doğru haberleri ulaştırma noktasında yerelin en iyisi denilebilir. Sitenin uygulaması da bulunmaktadır. Google play üzerinden sitenin uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz ve haberleri takip edebilirsiniz.