Başrollerinde Hollywood filmlerinden görmeye alıştığımız ünlü isimler LowellCunningham,RodneyRotham veMattHolloway’ın yer aldığı Siyah Giyinen Adamlar 4 filminin yönetmenlik koltuğunda F. GaryGray oturuyor.Aksiyon, komedi ve bilim kurgu kategorilerinde gösterilen filmi web sitemizden dilerseniz Türkçe dublaj, dilerseniz Türkçe altyazı seçeneği ile yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

Dünya Dışı Tehlikelere Karşı Sıra Dışı İkilinin Hikayesi

Serinin bu 4. filminde Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan genç bir kadının 20 yılını verdiği Siyah Giyen Adamların merkezini bulma arayışında aldığı başarılı sonuç ele alınmaktadır. 20 yıl boyunca takıntı haline getirdiği arayışı sonlandıran bu sıra dışı kadının Siyah Giyen Adamlar arasına katılma isteğini  Müdür O’nun onaylamasının ardından Londra’da Siyah Giyen Adamlarda ajan olarak görev yapan yetenekli Ajan H ile ortak olması ile hikaye başlamaktadır. 

İkili birlikte Dünya’yı bekleyen Dünya dışı tehlikeye karşı korumaya çalışırken yaşadıkları aksiyon dolu anlar komik bir biçimde ele alınmaktadır. İzlerken ekranların başından ayrılamayacağınız bu filmi ister Türkçe dublaj, isterseniz orijinal dilinde Türkçe alt yazılı olarak web sitemizden yüksek görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz.

Siyah Giyen Adamların Aksiyon Dolu En Zor Görevi

Serinin 4. filmi olarak çekilen bu filmde deneyimli Ajan H ve çaylak Ajan M güçlerini birleştirerek Dünya’yı karşılaşılan en büyük tehlikeye karşı korumaya çalışıyor. Zorlu görevleri düşmanlarının kılık değiştirebilen birer uzaylı olması nedeniyle hayli zorlaşıyor. Aksiyon dolu bu bilim kurguda komedi severlerin de tam not vereceği pek çok sahne yer almaktadır. Ailecek veya tek başına film izle mek istediğinizde iyi bir seçim olarak karşınıza çıkan serinin dördüncü filmi sizi ekranların başına kilitleyecek. Karşılaştıkları en zorlu filmde bu gözü pek ajanların komik diyalogları filmin oldukça eğlenceli bir hal almasına katkı sağlamış durumda. Zamanın nasıl geçtiğini size unutturacak bu filmi izlemek için çayınızı ve kahvenizi hazırlayın, herhangi bir donma ve takılma olmadan yüksek görüntü kalitesinde ajanlarımızı en zorlu görevlerinde yalnız bırakmayın.

https://www.fullizlet.com/siyah-giyen-adamlar-4-global-tehdit-2019-full-izle/

interaktifplus ( Pozitif İnternet Çözümleri )