Sayısal Loto’da 4,5 milyon liralık büyük ikramiye, Ankara’nın Yenimahalle ilçesine çıktı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği bayi sahibi Hüseyin Çakmak, Yenimahalle’de böyle bir olayın son 3 yılda 18’nci kez yaşamasına ilişkin, “Biz biraz fazla şans dağıtıyoruz” dedi.
Sayısal Loto’da 4,5 milyon liralık ikramiye Yenimahalle’ye çıktı. İlçe, son 3 yılda şans oyunlarında 18’nci kez büyük ikramiyenin sahibi oldu. Sayısal Loto bayisi sahibi Hüseyin Çakmak, “Ben bunu biraz şansa bağlıyorum. Biraz da bölgenin aşırı yoğunluğuna bağlıyorum. Bölgede nüfus oldukça fazla, bir apartmanda 40 tane, 50 tane daire var. Burada insanların gelirleri düşük, bu yüzden şans oyunlarına biraz daha fazla ilgi gösteriyorlar” diye konuştu.
Bayiden daha önceden de Süper Loto’dan ikramiye verdiklerini belirten Çakmak, “Biz biraz fazla şans dağıtıyoruz gibi. Dünden bu yana bayiye baya bir ilgi var. Oynayanlar da fazlalaştı. İnsanlar tabi şansını deneyecekler, çünkü çalışarak bu parayı kazanmak oldukça zor” şeklinde konuştu.
Kazanan kadar kendisinin de heyecanlı olduğunu dile getiren Çakmak, “Kazanan arkadaş bizimle gelir de tanışırsa memnun olurum” ifadelerini kullandı.
Böyle bir olayın Yenimahalle’de yaşanmasını şaşkınlıkla karşılayan mahalle sakinleri ise, Yenimahalle’nin şanslı olduğunu söylediler.
(İHA)