haberso.com olarak sosyal medya gazetemiz kullanıcıların hizmetindedir. Siz değerli okuyuculara güvenli, doğru haberler yaparak yayıncılığa devam etmekteyiz. Güncel olayları, yaşanan tüm gelişmeleri dünya da ve ülkemizdeki haberleri çalışkan ekip arkadaşlarıyla hazırlayıp doğru haberin adresi olarak gazetemiz de yayınlamaktayız.

Tarafsız haberlerimiz, özgün içeriklerimizle güvenilir, başarılı bir yayıncılık anlayışı gütmekteyiz. Haber kaynağı iyi araştırılıp, haberleri doğruluk süzgecinden geçirerek asparagas olmayan gerçek haberlerle okuyucuların güvenli gazetesi olmaktayız. Avantajımız sosyal medya gazetesi olmamız. Bu sayede topluma daha kolay ulaşıp özgürce haber yapıp sizlere ulaştırmaktayız.

Hava durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okuyucular, yol takibi arayanlar, namaz vakitlerini öğrenmek isteyenler, lig fikstürü takip edenler, eczaneler hakkında bilgi edinmek isteyenler Şehir Rehberi haberso da sizlerin hizmetinde. Buradan tüm aradıklarınıza ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf galerisi ve video galerisiyle haberlerin görselleri ve izleme görüntüleri galerimizde mevcuttur. Yapılan röportajlarla sizlere öneriler getirmekte ve bir çok farklı görüşten bilgi sahibi edinme şansı yakalamaktasınız. ( cilt bakım önerileri, bilim, sanat, kültür alanlarında ki çalışmalar, güncel konularla ilgili röportajlar vb. içerir )

Haber sitemizden bölge haberleri seçeneğiyle istediğiniz şehri seçerek orada yaşanan tüm son dakika haberlerine, güncel olan olayları öğrenebilirsiniz. Yurttan haberlerimizle, dünyada yaşanan olayların haberlerini doğru haberin kaynağı haberso.com dan takip edebilirsiniz. Genel Kültürümüz güncel bilgileri içerir bizi takip eden okuyucularımız genel kültürleri gelişmekte, güncel olan tüm olaylar hakkında bilgi sahibi olmaktadır.

7/24 Trend haberler neyse onları sizlere güvenle aktarmaktayız. Ekonomi, siyaset, sağlık, asayiş, kültür sanat ve yaşam, bilim ve teknoloji konusunda hangi haberlere ulaşmak isterseniz habersodan ulaşabilirsiniz.

Tarafsızlık ilkemizle gerçek verileri sizlere ulaştırdığımız doğrudur. Haberso olarak gerçeği her daim başımızın üstünde taşıyacağız. ilkelerimiz hayat prensibimiz bizi bugünlere taşıdı. Sosyal medya gazetesi olarak doğru yayıncılıkla gurur kaynağı olmaktayız. Okuyuculara sağladığımız güven bize gele en çok yorumlar arasında yer alıyor. Bizde kendimize belli başlı ilkeler edinerek bu yolda ilerlemekteyiz.

Haberso olarak İlklerimiz 

  • Kimsenin ırkına, diline, dinine, mezhebine, cinsiyetine ayrım yapmadan toplumsal farklılıklara her zaman saygı göstererek haber yapmaktayız.

  • Toplumun her zaman doğru habere ulaşma hakkını savunmaktayız.

  • Basın özgürlüğü bizim için ilk başta gelmektedir. Burada topluma yarar sağlayacak her bilgi bizim açımızdan sansürsüz bir şekilde verilmesi esaslıdır ama sansür durumu gerektiren bir içerik varsa orada uygulama yapılmalıdır.

  • İnsan hak ve özgürlüklerine uygun haberler yapılmaktadır.

Sizde bize ulaşmak isterseniz reklam vermek, haber ihbarında bulunmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmelisiniz.

Haberso doğru, güvenilir yayıncılık anlayışıyla yaptığı haberleri  gerçek içerikleriyle okuyucularla buluşturmaktadır. Bizim size kattıklarımız kadar siz değerli okuyucuların bize kattıklarıyla yolumuz ışıklı olup sizleri yarınlara taşıyarak geleceğe doğru hep birlikte ilerlemekteyiz. Haberso her daim hizmetinizde.