Bu soruların cevabını sırayla vereceğiz lakin öncelikle sosyal medyanın ne olduğu ve nasıl kazanıldığı hakkında bir kaç ufak bilgi verelim. Sosyal medya insanların sıklıkla cep telefonları üzerinden girdiği ve tanıdığı-tanımadığı insanlarla etkileşim kurdukları platformdur. Eğer sizin çok fazla tanıdığınız varsa sizde paralar kazanabilirsiniz yada işin sırrını biliyorsanız. Biz örneği instagram üzerinden vereceğiz lakin siz twitter içinde yine aynı şekilde twitter takipçi arttırma yöntemlerinden yararlanarak 20.000 TL'ye kadar kazanabilirsiniz.

Instagramdan para kazanma

Instagram gibi çok fazla kullanılan mobil platformlar para kazanmak için bir numaralı yerlerden bir tanesidir. İnsanların çok fazla kullanması ve sürekli uygulama ile etkileşimde bulunması para kazanmaya açık anlamına gelmektedir, öncelikle para kazanmak için kendinize hedef belirlemeniz gerekiyor, hedef belirlemeniz için aşağıda ki yollardan birini seçmelisiniz.

  • Satış ortaklığı
  • Reklamcılık
  • Hesap satışı

Yukarıda ki üç yöntemde bizlere para kazandırabilir lakin hangisine daha ilgiliyseniz ona göre çalışma yapmalısınız. Üçünden de para kazanmak için yapılması gereken tek şey özgün bir instagram hesabını büyütmenin gerektiğidir. Hesabınızı belirli bir takipçi sayısına ulaştırdığınız zaman satış ortaklığına, reklamcılığa, hesap satışına yada takipçi satın al gibi hizmetler vermenize olanak sağlayacaktır. Yani yapmamız gereken ilk şey hedef belirlemek daha sonrasında ise hesap açıp takipçi sayısını artırmaya çalışmaktır. Sonrasında yapmamız gereken nokta ise nasıl satış ortaklığı yapacağınız yada nasıl reklam alacağınız lakin merak etmeyin hesabınızı geliştirirken bile sizlere sürekli teklifler gelecektir.

Instagramdan ne kadar para kazanılır?

Tamamen sizin yeteneğinize bağlı olsa da biz temel konularda ne kadar kazanılır nasıl kazanılır gibi şeyleri ele alalım. Öncelikle 100 bin takipçili bir spor sayfanızı 7.500 TL'ye satabilirsiniz. 100 bin takipçili bir mizah sayfanızı ise 10.000 TL'ye satabilirsiniz. Kadın ve butik sayfalarını ise 8.000 ile 20.000 TL arasında satışa çıkarabilirsiniz. 100 bin takipçili bir mizah sayfanıza günlük 2 reklam alırsanız günlük 200 TL kazanabilirsiniz. Reklam her gün almanız takipçi sayınızı düşüreceği için titiz davranmalı ve sık sık reklam almamalısınız. 100 bin takipçiye ulaşmak için instagram takipçi satın al hizmetinden faydalanmalısınız. Sosyalmagza.com gibi siteler sizlere düşük ücretlerde yüksek takipçiler satabilir daha sonrasında takipçilerden etkileşim aldıkça sayfanızı daha da büyütebilirsiniz.