Temizyana kuru temizleme olarak ürünlerinizin kalitesinde hiçbir değişim olmadan ilk günkü hali ile sizlere teslim etmek için en yeni yöntemleri geliştirmeye devam ediyoruz. Günümüz teknolojisini en doğru şekilde işimize entegre etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç odaklı yaptığımız çalışmalar ile ürünün hasar almaması için etkili çözümleri üretmek en temel gayemiz. Firma olarak çalışma alanlarımızı geniş tutmaya özen gösterdik. Kuru temizleme alanındaki başarımızı koltuk, yorgan, halı yıkama ile çeşitlendirerek. Son zamanlarda bünyemize kattığımız perde yıkama hususunda da farkımızı ortaya koyduk. İstanbul’un hemen hemen her ilçesinde faaliyete geçirdiğimiz firmamız Temizyana , yirmi dört saat içerisinde gerçekleştirdiği ücretsiz teslimat ile müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Gerek merkezimizden gerekse direkt evinizden gerçekleştirdiğimiz hizmetimiz, işlemin daha tasarruflu olmasını amaçlar. Bu işe başladığımız andan itibaren en kaliteli hizmeti sunabilmek için uğraşıyoruz. Amacımız doğrultusunda son kalite ürün ve makineleri kullanıyoruz. İşimize olan saygının bir sonucu olan bu durum müşteri memnuniyeti açısından oldukça önem verdiğimiz bir konudur.

Stor Perde Yıkama Sırasındaki İşlemlerimiz

Özel hayatımızın gizliliğini sağlayabilmek için en fazla başvurduğumuz yöntem perde kullanmaktır. Her odada mutlaka bulundurduğumuz perdeler, odanın tüm havasını değiştirir. Son zamanlarda revaçta olan stor perdeler, istediğiniz ruhu katmak için doğru bir tercih olabilir. Alışılmışın dışındaki görünümlerinin yanı sıra kullanım kolaylığı açısından da alıcıların dikkatini çekmektedir. Popülerliğinin artmasıyla beraber stor perde yıkama merkezlerine duyulan ihtiyaç da arttı. Firmamız bu ihtiyacı karşılamak adına büyük bir çalışmanın içerisine girip bu konuda da kendini geliştirmiştir. Yüklendiği sorumluluğun bilincinde olarak yürüttüğü çalışmalar standartların çok üstündedir. Stor Perde Yıkama Fiyatları 2020 bu duruma yansımamaktadır. Fiyatlar oldukça uygundur. Stor perdeniz firmamıza geldikten sonra nasıl işlemlerden geçiyor beraber inceleyelim.

Hasar Tespit Aşaması

Ürünler ilk olarak kontrol asansörüne alınır. Buradaki klipslere ürün monte edilir. Stor perdenin neresinde hangi leke olduğunu detaylıca araştırabilmek için perde sonuna kadar açılır. Özel ışık kaynakları ile lekeler incelenir.

Kir çözme aşaması:

Zor kirleri çözebilmek adına perde bekletme teknesine konulur. Bu esnada perde hem ağır yağlardan hem de tozlardan arınmış olur. Deterjanlı suda bekletilen perdeler yumuşar ve yıkamaya hazır hale gelir. Bu işlem sayesinde yıkama işleminde su daha az kirleneceğinden önemli ölçüde tasarruf sağlanmış olur. Perdeler tekrar asansörlere monte edilir ve yıkama işlemine başlanır.

Yıkama, durulama ve kurutma aşaması:

Stor Perde YIKAMA Makinası içerisindeki fıskiyeler ve sıkıştırma lobları yardımı ile perde yıkanmaya başlar. Yıkama işlemi biten perde asansör yardımı ile yukarı kaldırılır ve hava tabancası ile sudan arındırılır. Isı rezistansları ve havalandırma falanları kullanılarak kurutma işlemi gerçekleştirilir.

Son Kontrol Aşaması

Stor perdede herhangi bir deformasyon veya bir leke var mı diye bakılır. Herhangi bir sorun yoksa paketlemeye gönderilir. Paketlenen perdeler artık teslim edilmeye hazırdır.

Stor perde ne kadar sürede yıkanmalı sorusuna gelecek olursak bu süre perdeyi nerede kullandığınıza bağlı olarak değişir. Eğer caddeye bakmayan sakin bir salonunuz varsa bir yıl ideal olabilir. İşlek bir bölgede oturuyorsanız yılda iki kere yıkatabilirsiniz. Fakat mutfakta kullandığınız bir stor perdeyi altı ayda bir yıkamakta fayda var.

Boncuklu Stor perde nasıl YIKANIR noktasında özellikle salonlarda şık ve zarif görünümleri sebebi ile tercih edilen boncuklu stor perdeler yıkama işlemi sırasında endişe yaratır. Ancak firmamıza bu konuda güvenebilirsiniz. Yıkama işlemine almadan önce perdenin boncuklarını özel fileler yardımıyla bir araya getiriyoruz. Bu sayede boncuklara zarar gelmeden perdelerinizi teslim ediyoruz.