Uygulandığı yüzey ve alanda su geçirmeyen bir kaplama oluşturur. Bu kaplama bütün boşlukları doldurarak su geçmesini engellemektedir. Uygulama yapılmadan önce dikkat edilmesi gerekenler, uygulanan alanın temiz ve tozsuz olmasıdır. Yüzey temizlendikten sonra, hazırlanan karışımın ilk katı yüzeye sürülür. Sürüldükten sonra 8 saat beklenmelidir. İlk kat kuruduktan sonra, ikinci kat için sürülür. Tekrar 8 saat bekledikten sonra yüzeyle iş bitiyor. Yüzey koruyana kadar hiçbir şekilde üstünde kimsenin dolaşmaması gerekmektedir.Endüstriyel temizlik alanında sektörün lideri yine firmamız.

 Malzeme yüzeye hiçbir şekilde zarar vermemektedir. Yüzeyi temizlemektedir. Su yalıtımı, teras çatılarda, balkonlarda, zemine atılan şaplarda, yüzme havuzlarında, zor detay noktalarında, yonga levha üzerlerine, OSB üzerlerine, su depolarına, seramik üzerlerinde uygulanabilir. Uygulama çok basittir ve rengi beyazdır. Her türlü yüzeye en iyi şekilde yapışır. Pozitif basınçlara dayanıklı bir üründür. Uygulandıktan sonra elastik özelliği sebebiyle hiçbir çatlama olmaz. Hem sıcağa hem de soğuğa dayanıklıdır. Antibakteriyel bir üründür. Hiçbir kimyasal madde içermediğinden insan sağlığına çevreye zarar vermez. Su yalıtımı ve kaymaz zemin sorunlarına en iyi şekilde çözümleme yapılabilir. Kaygan zeminlerin önüne geçmek için Safe-Step sistemi kullanılır. Bu sistem giydirme, yapıştırma ve astarlama işi değildir. Mermer, granit ve seramik gibi bütün taş malzemelere uygulanabilir. Safe-Step sistemi uygulandığı zaman yüzeyi daha genişletir ve derinleştirir. Bu da yüzeyin kaymaz hale gelmesine sağlar. Uygulama diğer ürünlere bakılarak uygulanma suresi açısından daha kısadır. Uygulama bittikten sonra yüzey üstünde yürünebilir ve hareket edilebilir.

Su yalıtımı  ve kaygan zemin çözümlemeleri yapan NanoPlus firması, verdiği referanslarla kendini en iyi şekilde ispat etmektedir. Yaptıkları uygulamalar, olumlu sonuçlanmaktadır.