Hatta sakinliği ve sessiz yapısı ile beğeni takdir kazanan ünlü teknik adam belirli dönemlerde ülkemizde ki takımlar için adı geçen isimler arasında yer alıyor. Hatta sadece Galatasaray ve Beşiktaş değil zamanında A Milli Takımımızın da antrenörlüğünü yapan Mircea Lucescu ülkemizde önemli başarılara imza atmıştı.

Mircea Lucescu Göz Yaşlarına Hakim Olmadı

Ünlü teknik adam yaşanan olay sonrasında göz yaşlarına hakim olmaması sadece o ülke basınında değil ülkemizde de yankı buldu. Ukrayna’da tepkilerin dinmemesi ve aktif olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i çalıştıran başarısı ile de öne çıkan Lucescu’ya, son maç sonrası tepki göstermesi ile ünlü hoca göz yaşlarına hakim olamadı. Ukrayna Kupası Yarı Final karşılaşmasında maç ünlü teknik adam için iyi gidiyordu. Bu sırada taraftarlardan büyük tepki gelmesi üzerine sinirlenen hatta küfür edildiğini duyan hoca tribünlere dönerek tepki gösterdi.

Lucescu Çılgına Döndü!

Dinamo Kiev’in maç içerisinde etkili olması ve rakibi Ahrobiznes Volochysk takımını 3-0 mağlup ettiği maçta her şey teknik adam için iyi gidiyordu. Fakat Ukrayna Kupası Yarı Final karşılaşması esnasında Ahrobiznes Volochysk takımını yenerken kendi takımının taraftar grubu olan Dinamo Ultras’ın teknik adama küfür etmesi bir anda ülke gündeminde kendine yer buldu. Lucescu’ya küfür ettiği duyulması sonrası Lucescu çılgına döndü! Takımın başına geçmesi ile birlikte takımı kısa sürede toparlayan ve kendi stilini kısa sürede takıma oturtmayı başaran teknik adam başarısı ile öne çıktı. Çalıştırdığı birçok takımda defansif ama kontra ataklarla etkili oyun anlayışını çok etkin şekilde gerçekleştiren bir yapıya sahip olması onu başarıya kısa sürede ulaştırmaktadır. Özellikle bonus veren siteler üzerinde çalıştırdığı takımlarda bütçe ve etkili oyuncu transferleri bakımından istediği oyuncuları alamadığı halde bunu başaran nadir teknik adamlar arasında yer alan Mircea Lucescu bu özelliği ile sadece ülkemizde değil dünya basını tarafından da dikkat çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Tüm bu başarılı geçmişine ve bugünkü başarılarına rağmen galibiyet alırken başarı elde ederken tribünlerden gelen tepkiye çok sert ve üzgün şekilde tepki vermesi basında kendine yer buldu.

Mircea Lucescu Ağlaması Ülkemizde De Yankı Buldu

Ünlü teknik adama yapılan bu hakaret ve tepki sonrası ülkemizde de önemli yer buldu. Özellikle Mircea Lucescu ağlaması ve tepki vermesi önemli yayın organlarında ana sayfada kendine yer bulurken, sosyal medya da bu olay sonrasında taraflardan tepkiler çığ gibi gelmeye başladı. Kısa sürede sosyal medya ve haberin altında ki yorumlarda küfür edilmesi ve teknik adama yapılan bu hareketin kabul edilebilir olmadığı söyleniyor.

Mircea Lucescu Ayrılmayı Düşünüyor Mu?

Yapılan hakaret sonrasında takımın başında kalıp kalmayacağı konuşuluyor. Özellikle ağlaması ve taraftarlara tepki vermesi anlık olmadığı da gelen bilgiler arasında yer alırken Mircea Lucescu takımın başında kalmak istemediği söyleniyor. Takımda her şey iyi gidiyorken yapılan bu haksızlık sonrasında takımda kalmak yerine ayrılmanın hatta teknik adamlığı bırakmayı düşündüğü konuşuluyor. Ülkemizde de aynı durumu farklı şekilde yaşayan teknik adam Galatasaray ile çalışırken ve kısıtlı bütçe ile Şampiyonlar liginde başarı elde etmişken sözleşme yenilenmemiş ve takım ile yolları ayrılmış sonrasında Beşiktaş ile çalışmaya başlamıştı. Beşiktaş sonrası ülkesine dönen ve bir süre sonra A milli takımın başında görev alan teknik adam bu yaşanan olay sonrasında hocalığı bırakmayı düşünüyor olması özellikle ülkemizde yankı buldu.

Ülkemizde Mircea Lucescu Önemli Başarılar Elde Etti

Ülkemizde önemli başarılara imza atan teknik adam Süper Ligde Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleriyle çalışmıştı. İki takımda da önemli başarılara imza atan teknik adam dünya futboluna ise Shaktar Donetsk’teki başarılarıyla damga vurdu. Ülkemizde elde ettiği başarılar hala unutulmadı ve taraftarların hala en beğenilen yabancı teknik adam olarak gördüğü Mircea Lucescu yaşadığı bu olay kısa sürede ülkemizde sosyal medya da önemli yankı buldu ve önemli haber sitelerinde ana sayfada yer aldı. Ünlü teknik adam yaşanan olay sonrasında göz yaşlarına hakim olmaması hem ülke hem de Türkiye de kendine yer buldu. Ülkemizde de yankı bulan bu olay sonrası teknik adamın takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Ukrayna’da tepkilerin dinmemesi ve aktif olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i çalıştıran başarılı teknik adam Mircea Lucescu’ya, maç sonrası tepki göstermesi ile göz yaşlarına hakim olamadı ve taraftarlarla ağız dalaşına girerek kendinden bekleyenden bu durumun yaşanması olay olmuştu. Takımın galibiyet alması ve takımın gidişatının iyi olmasına rağmen taraftarlardan gelen bu tepki sonrası ağlaması takımda da dikkat çekti ve hocanın bu durum ile karşı karşıya kalması nedeni ile özür dilekleri iletildi. Mircea Lucescu Takımda kalmak isteyip istemediği henüz belirsiz fakat bu olay sonrasında takımda kalmak istemiyor olması ve ayrılması daha muhtemel olarak görülüyor. Kaynak: 80bets.com