AMASYA (AA) - Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede doğalgazın ulaşmadığı sokak kalmayacağını söyledi.

Üçok, Şeker ve Maarif mahallelerinde doğalgaz çalışmalarının tamamladığını belirtti.

"Göreve geldiğimiz günden itibaren 21 mahallemizin tamamının bizim dönemimizde doğalgaza kavuşması için dağıtım şirketi ile görüşmeler yapıp yatırımların bölgemize aktarılmasını sağlıyoruz" diyen Üçok, doğalgaz ana hat çalışmalarında şu ana kadar 9 mahalleye doğalgaz ulaştığını bildirdi.

Üçok, şunları kaydetti:

"İlçemizde doğalgazın ulaşmadığı sokak kalmayacak. Hava kirliliğinin ortadan kalkması, halkımıza daha nitelikli, güzel ve huzurlu bir yaşam ortamı sağlamak anlamında, altyapı ve üstyapıda gerekli tüm çalışmaların sorunsuz şekilde verilmesi için ne gerekirse yapıyoruz. Doğalgaz çalışmalarının yapıldığı yollarda düzenleme ve yenileme çalışmaları ise Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşı sıkıntıya sokmadan çalışmalarımızı en seri biçimde yapıyoruz. İlçemizde döşeme çalışmaları halen devam eden Doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan yolların bazılarında kazılan kısımlara dolgu yaparak asfaltlarken parke taşı döşemesi olan yolların da yenileme ve iyileştirme işlemlerini yapıyoruz. Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmaları en kısa sürede bitirerek vatandaşın mağduriyet yaşamaması için elinden geleni yapıyor. Personelimizin bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan Üçok, "Çalışmalar iki ekip halinde aralıksız devam ediyor, diğer mahallelerde yarım kalan cadde ve sokakların doğalgaz çalışmalarına 2015 Mayıs ayından itibaren başlanarak tamamlanmasını hedefliyoruz" diye aktardı.