AMASYA (AA) - Suluova'da Kaymakam Hayatı Taşdan başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. 

Taşdan, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı ile güvenli bir seçim atmosferi geçirmenin amaçlandığını, bunun için tüm hazırlıkların yapıldığını ve tedbirlerin alındığını söyledi.

1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 34 bin 117 seçmeni bulunun Suluova'da ilçe merkezinde 82, köylerde ise 42 olmak üzere 124 sandık kurulacağını bildiren Taşdan, şöyle konuştu:

"Her safhasında seçim güvenliğini almakla yükümlüyüz. Seçmenin sandığa güvenli şekilde giderek özgür iradesiyle oyunu rahatça kullanmasını temin etmeye gayret ediyoruz. Seçim çalışma ve propagandalarının halkı ve çevreyi rahatsız etmeyecek ve trafiği aksatmayacak şekilde kanunun belirttiği çerçeve dahilinde yapılarak birlik, beraberlik ve huzur içinde yapılmasını arzu ediyoruz. Seçimlerin ilçemiz genelinde siyasi parti yetkililerimizin de katkılarıyla sorunsuz şekilde huzur içinde yapılmasını temenni ediyoruz."

Siyasi parti temsilcileri ve ilgili kurum amirleriyle görüş alışverişinde bulunan Taşdan, siyasi parti ilçe başkan ve adaylarına başarı diledi. 

Toplantıya Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflas, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdür Vekili Doğan Erdağın, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, CHP İlçe Sekreteri Eftal Tulum, MHP İlçe Başkanı Osman Aday, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Karakoyun ve BBP İlçe Başkan Yardımcısı Salim Kaya katıldı.