AMASYA (AA) - Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla iş adamları ve esnaflara 350 Türk bayrağı hediye etti.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk milletinin birliğinin ve bağımsızlığının sembolü olan ay yıldızlı bayrağı üyelerine hediye ettiklerini söyledi.

Hediye edilen bayrakları esnafların iş yerlerine asacağını anlatan Aksu, "15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Türkiye'nin aydınlık geleceğini, milletin iradesini ve ideallerini hedef alarak gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde, iş dünyası olarak görevlerini bir kez daha hatırlamalıdır. Çünkü ekonomik yaşamın sağlam olması sürecin en önemli unsurlarından biridir. Darbenin karşısında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milleti vardır. FETÖ/ PDY Terör Örgütü’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve işaretiyle aziz milletimizin iradesine, hakkına, demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. " dedi.

Bu günü unutturmayacaklarını vurgulayan Aksu, "Suluova iş dünyası olarak ülkemiz için birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz gücüyle daha büyük bir azimle çalışacak, üretmeyi ve direnmeyi sürdürecek, Türkiye'mizi büyük hedeflerine hep birlikte taşıyacağız. Ülkemizin ve insanımızın geleceği için canını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyor, bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.