AMASYA (AA) - Suluova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Usta, asker adaylarına yapılacak programlar için düğün salonlarının ücretsiz olarak tahsis edildiğini bildirdi.

Usta, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde başarılı operasyonlar yürüterek terörün kökünü kazıdığını belirtti.

Suluova'dan vatan hizmetine gidecek gençler için düzenlenecek programların yapılması amacıyla düğün salonlarının ücretsiz olarak tahsis edildiğini dile getiren Usta, gençleri askerliğe, kışlalara en güzel şekilde göndereceklerini kaydetti.

Vatanın birliği, beraberliği ve bütünlüğü, her türlü kutsal değerleri için Mehmetçik'in canını ortaya koyduğuna işaret eden Usta, şöyle konuştu:

"Bizler bir aileyiz. Bizim milletimizden başka hiçbir millet yoktur ki kına yakarak davulla, düğünle askerlerini yolcu etsin. Biz de Suluovalı asker adayı kardeşlerimizi salonumuzda hiçbir ücret almadan yolcu etmek istiyoruz. Evlatlarını vatan savunması için askere gönderecek ailelerimize ve asker adayı kardeşlerimize yardımcı olmak insanlık görevidir."