AMASYA (AA) - Suluova'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Şelale Park'ta yapılan bayramlaşma programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Üçok, tüm İslam aleminin ve Suluova halkının bayramını kutladı.

Bayramlar hataları telafi ve insanların birbirlerini kucaklamak ve uzakları yakın etmek için fırsat olduğunu dile getiren Üçok, "Yeniden başlangıç yapabilmek ve hatalarımızı telafi edebilmek için iyi ki bayramlar var. Birbirimizi kucaklayabilmek ve hoşgörüyü yayabilmek için dinimizde ve hayatımızda önemli bir gündür. Nefsi kırgınlıklarımızı bir kenara bırakalım ve yetimi, öksüzü hep birlikte kucaklayalım" dedi.

Üçok, Mina’daki izdihamda hayatını kaybeden hacılar bulunduğunu kaydederek, "İçlerinde Türk hacılarımız da var. Milletimizin ve ailelerinin başı sağ olsun. Nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde, güzelliklerle kavuşmayı diler hepinizin bayramını kutlarım" diye konuştu.

Protokol üyeleri, Suluova Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile huzurevindeki yaşlıların bayramını kutladı.

Programlara Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, çeşitli kurum, kuruluş ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.