İzmirli gençler, ilginç evlilik teklifine bir yenisini daha ekledi. Müstakbel damat adayının arkadaşları ve polis ekiplerinin iş birliği yaptığı sürpriz teklifte, genç kız şaşkına uğradı.
İzmir’de polisle işbirliği yaparak evlenme teklifi eden çılgın genç, kız arkadaşına görülmemiş bir evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın arkadaşlarının olduğu araç “şüpheli” olduğu gerekçesiyle Göztepe Köprüsü’nde durduruldu. Genç kız neye uğradığını şaşırırken, köprüde damat adayının arkadaşı “Meleğim benimle evlenir misin?” pankartı açtı, genç ise yere diz çökerek sevdiği kıza “Evlen benimle” diyerek şaşkınlığını daha da arttırdı.
Evrim Boztepe (26) devlet memuru ve yaklaşık 4 aydır birlikte olduğu kız arkadaşı öğrenci Hülya İci’ye (22), arkadaşları ile bir araya gelerek sürpriz bir evlilik teklifi yapma kararı aldı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki tanıdıkları vasıtası ile bir ekiple anlaşıldı. Genç kız ve arkadaşı, araçlarıyla Konak yönünden İnciraltı yönüne giderken, araçları “şüpheli araç” denilerek Göztepe Köprüsü önünde durduruldu. Polislerin kimliklerini istemesi üzerine, olaydan haberdar olan damat adayı şaşırmazken, genç kız neye uğradığını şaşırdı.

POLİSLER DE SÜRPRİZE DAHİL OLDU
Kimliklerin alınmasının ardından, Evrim Boztepe’nin arkadaşları ise köprüde “Benimle evlenir misin?” yazılı pankartı açtılar. Hülya İci, beklemediği sürpriz karşısında şaşkına dönerken, yere diz çöküp cebinden çıkardığı yüzüğü uzatan Evrim ise genç kıza evlilik teklifini yineledi.
Mutlu çift, arkadaşlarının hazırladığı sürprizle hem heyecan hem de sevinç yaşarken, polis ekipleri de şüpheli aracın da kurgudan ibaret olduğunu söyledi. Çift daha sonra arkadaşlarıyla birlikte sahilde hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)