Survivor 2020'nin ilk iletişim oyunu dün akşam oynandı. Uzun süredir ailelerinden uzak kalan yarışmacılar, iletişim oyununu oynanacağını duyar duymaz duygu dolu anlar yaşadı.

Sunucu Murat Ceylan'ın oyun öncesi sorduğu 'Özlem var mı?' sorusuyla yelkenleri suya indiren Burak, ağlamaya başladı.

"Bu oyunu kazanamazsak adada kafayı yiyeceğim" diyen Burak, ailesini ve arkadaşlarını çok özlediğini dile getirdi.

Ardından söz gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından Cemal Can'a geldi. Birkaç gün önce verdiği röportajda duygularına hakim olamayan Cemal, bir kez daha burada kendisini zorlayan tek şeyin özlem olduğunu söyledi.

Ağlayan Cemal'e takım arkadaşları Yasin ve Ardahan destek oldu.

Ünlüler takımında da Derya'nın kızlarını çok özlediğini söyleyerek gözyaşlarına boğulduğu oyun öncesi Elif de eşini ve ailesini çok özlediğini anlattı.

Bu duygusal anların ardından ödülü açıklayan Murat, kazanan takımın ailelerine e-posta gönderebileceklerini söyledi.

Sonrasında zorlu parkurda ter döken iki takımda aileleri için canla başla mücadele etti.

SURVİVOR İLK İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Başa baş geçen yarışta gönüllüler 10-7 skorla oyunu kazandı.

Oyunu kaybettikleri için çok üzülen İrem ise "Ailemin, arkadaşlarımın kıymetini burada anladım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Ailelerine ilk defa mesaj gönderen gönüllüler takımı yarışmacıları duygularını e-posta mesajlarında dile getirdiler.

SURVİVOR 25 ŞUBAT KİM ELENDİ? 

İlerleyen dakikalarda ada konseyine yapıldı. Bu hafta dokunulmazlığı kazanan gönüllüler takımı oldu ve ünlüler takımında 3 isim eleme adayı gösterildi. Peki 'Survivor'da eleme adayları kimler oldu ve kim elendi?

'Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ilk eleme adayı Derya olmuştu. SMS sıralamasında 1. olan Barış, 2. eleme adayını belirledi ve bu isim Melis oldu. 3. eleme adayını ise Ersin belirledi ve bu isim Mert oldu.

Survivor'da eleme adayları olan Derya, Melis ve Mert arasında elenen isim ise Tuğba Melis Türk oldu. İlk günden bu yana parkurlarda bir türlü başarı yakalamayan Melis, hiç oyun kazanamadan 'Survivor'a veda etti.