Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde, 9. haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı ve iki oyunu da kaybeden gönüllüler takımı üç eleme adayı çıkardı.

DOĞAN VE BARIŞ'IN 'KARAKTERSİZSİN' KAVGASI! 
Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ise her iki takım bu defa ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm tanıtımına ise ünlüler takımındaki kavga damga vurdu.

Oyundan sonra ünlüler takımında sinirler geriliyor. Açlık ve aile özleminin hat safhada yaşandığı yarışmada gergin anlar yaşanacak.

DOĞAN VE BARIŞ'IN 'KARAKTERSİZSİN' KAVGASI! 
Ünlüler takımı kampında Doğan'ın "Sen karakterini burada belli ediyorsun. Anladın mı?" sözleri karşısında Barış çok sinirleniyor.

HERKESİ ŞOKE EDİYOR 
Arkadaşlarının tutmakta zorlandığı Barış'ın "Ne karakterinden konuşuyorsun? Karakterden konuşma seni var ya..." sözleri karşısında ise Doğan herkesi şoke eden bir yanıt veriyor.

Barış'a yeniden "Karaktersizsin oğlum sen" sen diyen Doğan'ı adada samimi olduğu arkadaşı Çağrı sakinleştirmeye çalışıyor.

Kendisini tutan takım arkadaşlarından kurtulan Barış, Doğan'a saldırmak için koşmaya başlıyor. İkili arasında ne yaşandığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.