Survivor 2020'de dün gece eleme heyecanı yaşandı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı konseyde bomba açıklamalar yaptı. Survivor'da adım adım finale gidilirken, bir kişi daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı, yarışmanın gidişatına yönelik yeni kararları ve sürprizlerle ilgili yaptığı açıklamalar heyecanla takip edildi. İşte Survivor'da bu hafta elenen isim ve konseyde yaşananlar... 

SURVIVOR’DA SMS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?
Survivor 2020’de yarışmacı sayısının azalması ile birlikte artık takımlardan ikişer eleme adayı belirlenmesine karar verildi. Buna göre artık ada konseyinde sadece SMS birincileri açıklanacak. Geçen hafta yapılan ama açıklanmayan oylama ile bu haftanın halk oylaması sonucunda SMS sıralamasında Ünlülerden Elif, Gönüllülerden Barış, SMS birincisi oldu.

SURVIVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı iki takım da sırasıyla kaybetmişti. Cumartesi günü ada konseyinde Ünlüler takımı, eleme adayı olarak Aycan ve Mert’i çıkarmıştı. Pazar günü ise Gönüllüler takımından Yasin, ilk eleme adayı olmuştu. Bu haftanın SMS birincileri olan Ünlülerden Elif’in söylediği 2. Eleme adayı Sercan olurken Barış’ın Gönüllüler takımının 2. Eleme adayı ise Cemal Can oldu. Böylece Survivor’da haftanın eleme adayları; Sercan, Aycan, Mert, Cemal Can ve Yasin oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor 2020’nin bu akşamki 81. yeni bölümünde adaya veda eden son isim belli oldu. Geçtiğimiz hafta Ersin Korkut’un sakatlığı nedeniyle yapılmayan eleme konseyi bu akşam düzenlendi. İki haftalık seyirci oylarının ardından sonuçlar belli oldu. Survivor’da haftanın eleme adayları Aycan, Mert, Yasin, Sercan ve Cemal Can oldu. Bu akşamki eleme konseyinde Mert Öcal en az oyu alarak Survivor’a veda etti.

Mert: ” Benim için erken bir veda oldu. Eğer burada 3 ay boyunca bir hatam olduysa kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim hepsinin hakkında hayırlısı olsun”

SURVIVOR MERT ÖCAL KİMDİR?
Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçildi. 2004 Best Model of The World yarışmasında da birinci olmayı başardı. 

ACUN ILICALI’DAN BOMBA AÇIKLAMALAR

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin gidişatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, bu akşamki elemeyle birlikte yarışması sayısının da azalmasıyla birlikte yeni kararları duyurdu. Ilıcalı, “Çeyrek finalden sonra yarışma bireysel olacak ve hızlı şeklide son 4 kişiyi bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAMDA CANLI YAYIN: HEDEF 2 MİLYON!

Acun Ilıcalı, konseyde canlı yayın rekoru kırmayı hedeflediklerini duyurdu. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımıyla yaptığı Instagram canlı yayınında 1 milyon rakamına ulaşılmasının ardından dünya rekoru olan 2 milyonun kırılması hedeflendi. Ilıcalı, yarışmacılarla yapacağı canlı yayın ile 2 milyon rekorunu kırmayı amaçladıklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı: “Haftaya bayram haftasında canlı yayına çıkacağız ve seyircilerimizin de dahil olacağı bir yarışma yapacağız.

Acun Ilıcalı: “Önümüzdeki bayram haftasını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. O hafta eleme olmayacak ama yine 2 dokunulmazlık oynayıp 2 aday çıkacaksınız sonraki hafta 2 dokunulmazlıktan 2 aday daha gelecek ve bu 4 adaydan biri elenecek. Takım oylaması olmayacak.”