Yarışmacılar iletişim oyunundan sonra ada konseyine geldi. Survivor 2021'de Ünlüler takımında rakiplerinden daha fazla oy alarak takım oylamasının birincisi olan isim Batuhan oldu. Gönüllüler takımının birincisi ise Ayşe oldu. Ayşe SMS birincisi olduğuna inanamadı.

Batuhan eleme adayı olarak takıma yeni katılan Çağman'ın ismini söyledi. Çağman yaptığı açıklamada, "Çok çok erken olduğunu düşünüyorum, bir haftadır buradayım. Ben çok anlayışla karşılamayacağım." dedi. Çağman böylelikle Survivor'da üçüncü eleme adayı oldu.

Gönüllüler takımında da SMS birincisi olan Ayşe dördüncü adayın ismini söyledi ve Hanzade dedi. Hanzade, "Potaya çıkmak her seferinde üzüyor. Şaşırmadım şu an. Umarım kalırım" açıklamasında bulundu.

ÇAĞMAN VEDA ETTİ 
Survivor 2021'e veda eden isim Çağman oldu. Çağman, 'Geldiğim gibi gitmek gerçekten hoş olmadı. Yüksek potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. Dostlarımı çok sevdim iyi insanlar" dedi.

Ünlüler takımı SMS sıralaması 
12- Çağman, 11- Gonca, 10- Barış, 9- Melis, 8- Merve, 7- Öykü, 6- Sergen, 5- İlayda, 4- Doğan, 3- Çağrı, 2 İsmail, 1- Batuhan

Gönüllüler takımı SMS sıralaması 
11- Aleyna Çalışkan, 10- Öykü Uysal, 9- Hanzade, 8- Yunus Emre, 7- Berkay, 6- Aleyna, 5- Steven, 4- Reşat, 3- Dora, 2 Poyraz, 1- Ayşe

SURVİVOR ÇAĞMAN KİMDİR? 
16 Mayıs 1993 doğumlu olan Çağman Çatay'ın spor macerası 3 yaşında jimnastikle başladı. Basketbol, atletizm gibi sporlarla ilgilenen Çağman Çatay aynı zamanda dansçıdır.

2008 yılında 100 metrede İstanbul 10.’su oldu. Çağman Çatay koçluk yapmaktadır. Spor hocası olan Çağman Çatay YouTube üzerinden çektiği Yoga videolarıyla tanınmıştır.