Dolaplarımız güvenli bir şekilde kullanılması için, plastik ayaklarla sabitlenmiş market ve sütlük dolaplarını çok rahatlıkla depolama işlemlerinde ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.

Market Dolabı Modelleri

Süpermarketlerdeki market dolabı sürekli kullanımı, tipik bir süpermarkette toplam enerji tüketiminin yaklaşık %50'sini oluşturur. Market dolabında soğutma yükünün %70’ten fazlası sızıntıdan kaynaklanmaktadır. Soğutma yüküne katkıda bulunan ve sızıntıya kıyasla görece az olan etmenler ışıma ve iletim yoluyla ısı kazanımının yanında aydınlatma, fanlar, defrost ve çiy önleyici ısıtıcıları bulunmaktadır, bu da toplam soğutma yükünde önemli bir düşüş sağlayarak toplam enerji tüketimini azaltacaktır. Açık cephe soğutucu modellerimiz, geniş bir bir iç hacim sunmaktadır. Enerji tasarrufu sağlayan elektronik kontrol üniteleri ve çevre dostu bir tasarımları vardır. Yüksek etkili dikey ışıklandırma ve yandan görünüm sağlayan çift camlı yan duvarlar sayesinde etkileyici bir sunum hazırlayabilmeniz mümkün olacaktır. Dikey market dolabı modellerimiz ise, yine geniş bir iç hacmine arası bir iç hacime sahiptir. Mükemmel ürün görünürlüğünü sağlayan iç aydınlatma sistemleri ve az yer kaplayarak daha fazla ürün teşhir imkânı sağlayan ergonomik tasarımları mevcuttur

Sütlük Dolabı Modelleri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren Market, süpermarket, hipermarket için sütlük dolabı ürün tedariğinden ürünün rafta sergilenmesine kadar bir çok noktada kuralları, bilinmesi gerekenleri yöntemleri vardır. Raf diziliminden ışıklandırmaya kadar yapılan her tasarımın, satışa ve markanızın müşteri gözündeki bilinirliğine etkisi vardır.. Market açmayı, geliştirmeyi, açık olan şubenizi büyütmeyi düşünürken de çözüm ortağı olarak seçeceğiniz kişi ve kurumlarda da bu özellikleri aramanız gerekir.

Şarküteri Dolabı Modelleri

Şarküteri dolabı özellikle de büyük marketlerde hem vitrin görevi görüp hem de alt tarafında ve değişik bölmelerinde depo amaçlı kullanılabilen yerlerdir. İşte tam da bu sebepten dolayı kişisel düzenlemeler, farklı eklentiler geçerliliğini hiç yitirmemektedir. Yine bu konuyla aynı bağlantıya sahip olarak şarküteri dolapları fiyatları konusunun da değişikliğe uğrayacağın söyleyebiliriz. Ayarlanabilir rafları ile birlikte müşterilerimize pratik bir kullanım sunan şarküteri dolabı modelleride ek seçeneklerimiz arasında bulunmaktadır.

Bizimle İletişime Geçin

Kendi alanında uzman ve tecrübeli kadrosu, imalathanesi ile market dolabı, sütlük dolabı ve şarküteri dolabı dizaynında doğru sonuca ulaşmak isteyenler için projelendirmeden tasarıma, imalattan montaja kadar çözüm ortağınız olmak için yola çıktı. Hem yurt içinde hem yurt dışında hayata geçirdiğimiz projelerle de sektörde kendine has bir yer edinen firmamız, market açmak isteyenler için en iyi çözüm ortağıdır.

https://www.sarkuteridolabi.com/