BOLU (AA) - Bolu'ya gelen "Suudi Arabistan sosyal medya fenomenleri" Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Türk Hava Yolları Medine Pazarlama Mümessili İsa Atay organizesinde Bolu'ya gelen "Suudi Arabistan sosyal medya fenomenleri" Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Sosyal Medya Fenomenleri Omar Salem, Abdolmuhsen Alzoghaibi, Reem Awadh, Dunya Alturki, Nadiah Alqsiri Alharbi, Wedyan Alsharqi ve Khaled Nadhirah ile Türk Hava Yolları Medine Pazarlama Müdürü Assem Rayan katıldı.

Ziyarette Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer de hazır bulundu.

Suudi Arabistan'dan Bolu'ya gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Baruş, aynı ümmetin çocukları olduklarını belirterek, "Dolayısıyla hem dini olarak, hem kültürel olarak birbirimize yakın milletleriz. Bizler de Bolu olarak özellikle yaz mevsimlerinde burada Suudi misafirlerimizi ağırlama imkanı buluyoruz. Burada gayrimenkul edinen, ev alan Suudi misafirlerimiz var." dedi.

Bolu'nun tabiatını beğendiklerini belirten fenomenler, Bolu halkının kendilerine Bolu'yu sevdirdiğini, şehir olarak Bolu'nun temiz bir şehir olduğunu, Yedigöller ve Abant'ı çok sevdiklerini ve Bolu’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.