Sweatshirt gençlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Peki Sweatshirt seçerken nelere dikkat etmek gerekir? İşte cevabı;

Herkesin gardrobunda mutlaka bulunması gereken en hayat kurtarıcı parça sizce nedir? Bu sorunun cevabını kesinlikle sweatshirt olarak cevaplayacak çok fazla kişi olacağına hiç şüphe yok. Sporda, evde, sokakta hatta artık akşam gezmelerinde bile bizden ayrılmayan sweatshirtler ne ara gardroplarımızı bu kadar istila ettiler, tam hatırlayamıyoruz.

Eskiden sweatshirt denince sadece spor yaparken kullanılması gereken bir kıyafet gelirdi aklımıza. Sonra işlevselliği ve rahatlığıyla günlük spor giyimin temel parçası haline geldi. Şimdilerde ise payetli etekler ve ince topuklularla gece kombinlerinin en sevilen parçalarından birisi. Dünyaca ünlü markaların neredeyse hepsinin koleksiyonunda sweatshirt bulmak mümkün. Bizim favori adresimiz ise Barcin. Nike, adidas, Puma, Converse gibi dünyaca ünlü spor  markalarının sweatshirt modellerinde en zengin çeşidi sunan barcin.com, en güvenilir adreslerin başında geliyor. Peki bu kadar çok severek giydiğimiz sweatshirtleri seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Kesim ve renk özelliklerine göre kadın sweatshirt ve erkek sweatshirt olarak kategorize edilse bile aslında unisex bir kıyafettir. Seçim yaparken ilk dikkat edilmesi gereken detay beden. Sweatshirt omuzlarınıza tam oturmalı ve kollarınızı hareket ettirdiğinizde sizi kasmamalıdır. Aynı şekilde üzerinizden kayıp düşecek kadar salaş bir modelle spor yapmanız veya rahat hareket etmeniz mümkün olmayacaktır. Doğru beden seçimi için Barcin.com ürün sayfalarında bulunan beden tablolarından yardım alabilirsiniz. Her markanın beden ölçüleri farklı olduğu için size en uygun olanı seçmek için biraz zaman ayırmanız yeterli.

Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken ikinci detay kumaşı. Spor yaparken giyeceğiniz sweatshirt, terinizi dışarı atarak kuru kalmanızı sağlayan bir kumaşla üretilmiş olmalıdır. Amacınız rüzgardan korunmaksa kapüşonlu sweatshirt modelleri tam size göre olacaktır. Soğuklardan kaçmak isteyenler için polar swearshirt modelleri birebirdir. Seçim yaparken hava koşullarını ve kullanacağınız ortamı sakın unutmayın.

Renk ve desen seçenekleri kararınızı mutlaka etkileyecektir. Bu aşama sizin zevkinize kalmış ancak vücut şeklinize göre karar vermek isterseniz yoğun desenlerin sizi olduğunuzdan daha şişman göstereceğini unutmayın. Örneğin göbeğiniz varsa bu kısma doğru inen baskılar ilgiyi direkt bu bölgeye çeker. En risksiz seçim tek renk olan modellerdir. Sporda, sokakta ya da nerede isterseniz orada giyeceğiniz bir sweatshirt arıyorsanız hepinizi barcin.com adresine davet ediyoruz. Peşin fiyatına 6 taksit, kapıda ödeme, iade ve değişim garantisinin yanı sıra ücretsiz müşteri hattıyla sizi memnun edecek bu adreste zevkinize uyan modelleri yeni sezondan veya outlet reyonundan seçebilirsiniz.