ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde taksicilik yapan İbrahim Bakıroğlu, görsel ve çevresel kirliliğin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla kendi yaptırdığı ve isminin yazılı olduğu bez torbalarını müşterilerine hediye ediyor.

İlçede taksicilik yaparak geçimini sağlayan evli ve 2 çocuk babası Bakıroğlu (54), müşterilerine geniş müzik arşivi, kahvaltı ikramı ve pos cihazıyla hizmet veriyor.

Şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz seyahat imkanı sunan Bakıroğlu, görsel ve çevresel kirliliğin önlenmesi ve gereksiz plastik poşet kullanımının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan düzenlemeye katkı sağlamak için müşterilerine isminin yazılı olduğu bez torba hediye ediyor.

Bakıroğlu, yaptığı açıklamada, müşterilerine farklı hizmetler sunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"Hizmette sınır yok." anlayışıyla işini yapmaya çalıştığını belirten Bakıroğlu, "Yaklaşık 4 yıldır hizmet veriyorum. Taksiciliğe başladığım günden bu güne şehit ailelerine ücretsiz bir uygulama başlattım. Takside müşterilerime kahvaltı ikram ettim, bunun yanı sora kredi kartı ile hizmet sundum." dedi.

Bakıroğlu, arkadaşının önerisiyle taksiciliğe başladığını ve ailesinin geçimini taksicilik yaparak sağladığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Çevreyi korumak adına müşterilerime bez torba hediye ediyorum. Vatandaşlarımıza çeşitli hizmetlerde bulunmak için onlara pazar çantası veriyorum. Değişik kampanyalar düzenleyerek müşterilerin takdirini kazanıyorum. Bez torba uygulamasından esinlenerek, 'Ben de ne yapabilirim?' diye düşündüm, müşterilerime bez torba hediye etmeye karar verdim. İlerleyen günlerde daha değişik kampanyalarla müşterilerime hizmet etmeye devam edeceğim."