KASTAMONU (AA) - Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun, düğünlerde silahla ateş edilmesine önlem çalışmaları kapsamında muhtarlarla toplantı yaptı.

Kaymakam Coşkun, yaptığı konuşmada, düğünlerde silahla ateş edenlere fırsat verilmeyeceğini, konunun üzerine şiddetle gideceklerini söyledi.

Bir süre önce düğünde havaya ateş edilmesi sonucu seken kurşundan bir kişinin öldüğü ilçede yaşanan acı olaydan ders alınması gerektiğini anlatan Coşkun, şunları kaydetti:

"Artık ilçemizde bir kişinin daha bu tür olay yaşamasını, kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Güvenlik güçleriyle bu işi önlemek için her türlü önlemi alacağız. El birliğiyle bu meseleyi çözeceğiz. Düğünlerde uyarmamıza rağmen silahla ateş edildiği tespit edilirse düğün sahibine de işlem yaparız. O zaman düğün evi cenaze evine döner. Bu nedenle tüm halkımızı ve düğün yapacak aileleri bir kez daha uyarıyorum. Düğünlerde eğlence tarzınızı değiştirin silahla ateş etmeyin.”

Toplantıya Taşköprü Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tuncay Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Ercoşkun ve AK Parti İlçe Başkanı Eşref Sevim de katıldı.