KASTAMONU (AA) - Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Taşköprü Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Arslan, yapılan hizmetlerin aralıksız devam ettiğini kaydederek 2018 yılında gerek, doğalgaz, gerek OSB, gerek içme suyu ve şehirlerarası otobüs terminali başta olmak üzere birçok hizmetin hayata geçeceğini belirtti.

Taşköprü'nün 50 yıllık doğal kaynaklı içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti'nde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

"Bir aksilik olmazsa 2018 yılı sonuna kadar Taşköprülüler olarak içme suyuna kavuşmuş olacağız. Ayrıca girişimlerimiz sonucu TOKİ projesi de 310 konut olarak ihalesi yapılıp start aldı ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Taşköprü OSB’de de alt yapı ihalesine çıkmak için yaklaşık maliyet hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki yıl fabrika yapacak arkadaşlara arsa tahsislerini yapacağız."

Arslan, daha sonra muhtarlar ve STK temsilcilerinin öneri ve sorularını dinledi.