AMASYA (AA) - Amasya'nın Taşova ilçesinde, doğalgaz şebekesi ile spor sahaları, bulvar ve şehir meydanı düzenlemesinin açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, ilçe meydanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, siyasetin bir sanat olduğunu, aynı malzeme ile birisinin iyi, birisinin kötü tablo yapabileceğini söyledi.

Demokrasinin güzelliğinin, yapanı yukarı çıkartması, yapamayanı aşağı indirmesi olduğunu anlatan Bostancı, şöyle konuştu:

"Hep soruyorlar, 'AK Parti niye 14 yıldır iktidarda' diye. Kimse kara kaşı, kara gözü için değil, biz hizmet getirdiğimiz için. Meclis'te bizi eleştirip konuşuyorlar. Konuşun, eleştirin ama siz daha iyisini yapmadıkça, milleti ikna etmedikçe orada oturacaksınız. Millet de bizi iktidara oturtacak. Önemli olan hizmettir."

Amasya Valisi Salih Işık ise, medeni olmanın şehirlerin altyapısını yapmakla mümkün olabileceğini vurguladı.

Her eser sahibinin kendi eserini görmek ve göstermek isteyeceğine dikkat çeken Vali Işık, "Güzellikler, paylaştıkça güzelleşir. Biz de bu güzellikleri paylaşmak için buradayız. Şehirli olmak, şehirlerin üst yapısını, kültürel donatı ve spor alanlarını yapmakla mümkündür. Baktığımızda Taşova ilçemizin alt ve üst yapısının yapıldığını memnuniyetle görüyoruz." diye konuştu.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk de, göreve başlayalı yaklaşık 2,5 yıl olduğunu dile getirerek, "İlk göreve geldiğimiz aşk ve sevgi ile vadettiğimiz hizmetleri bir bir yapmaya devam ediyoruz. Bugün yapımı tamamlanan doğalgaz şebekesi, çok amaçlı spor sahaları, bulvar ve şehir meydanının açılışını yapıyoruz. Bu hizmetlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Tören, yapımı tamamlanan hizmetlerin açılış kurdelasının kesilmesiyle son buldu.

Törene, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ile çevre ilçelerin belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.