BARTIN (AA) - Bartın'da trafikte yol verme nedeniyle çıkan kavgada yaşamını yitiren Tayfun Erol (54), arkadaşları ve ailesi tarafından ölümün birinci yılında mezarı başında anıldı.

23 Mayıs 2015 tarihinde darp edilmesi sonucu hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Erol'un ailesi ve arkadaşları, Beşköprü köyündeki mezarını ziyaret ederek burada duygu dolu anlar yaşadı.

Erol’un, mezarı başına gelen ablası ve arkadaşları, dua ederek mezarına çiçek bıraktı.

Erol'un ablası Nebahat Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölümünün üstünden bir yıl geçmesine rağmen kardeşini kaybetmenin acısını hala ilk günkü gibi yaşadıklarını söyledi.
Kalaycı, "Onu unutmamız mümkün değil. Aramızdan çok erken gitti. Çok iyi bir insandı, karıncayı bile incitmeyen bir yapısı vardı. Hiçbir suçu günahı yoktu. Onu çok özlüyoruz. Kardeşimin zanlısına verilen cezayı çok az buluyorum." dedi.

Geçen yıl 23 Mayıs tarihinde trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada İbrahim Kaymakçı, sınıf öğretmeni arkadaşı Tayfun Erol ve Süleyman Karadayı'yı darp etmiş, Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, hayatını kaybetmişti. Erol’u döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan İbrahim Kaymakçı (36), 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.