İnternette varlıklarını sürdüren bir çok online petshop'un arasından hizmetleri ve güvenilirliği ile hızla sıyrılan petlebi.com kedi maması ve köpek maması siparişleriniz de tazelik garantisi veren tek online petshop. Köpek maması ve kedi mamasında tazeliğin ne kadar önemli olduğunu bilen bu site hayvanlarını sağlığını yakından ilgilendiren bu konuya büyük özen gösteriyor. Mama alanınıda ülkemizde en çok tercih edilen royal canin köpek maması, acana köpek maması, pro plan köpek maması, orijen köpek maması, hills köpek maması ürünlerine indirimli  ve hediyeli olarak ulaşabilirsiniz. Kedi maması ve köpek maması ürünlerinde hepsi indirimli ve bir çoğu hediyeli olarak sizlere gönderiliyor. Özelllikle 10-15 kilo mamaları çok uzun sürede tüketen kediler için alınan kedi mamalarının tazelikleri garanti altında.

Köpeklerin eğiminde kullanılabilen ayrıca ana besinleri olan kuru mamayı tamamlayıcı olarak köpeklere verilebilen konserve mamalar ve köpek ödül mamaları çeşitleri de petlebide bulunabiliyor. Bir çok farklı lezzete saship ve köpeklere farklı farklı faydaları olan köpek ödül maması alanınıda da indirimli bir çok ürün var. Köpek bakımının diğer bir önemli parçası olan tüy bakımı için de bu alanda yer alan ürünler oldukça fazla seçeneğe sahip. Kediniz veya köpeğiniz için en uygun kedi maması, köpek maması, ödül maması, konserve mama ürünlerini kolayca bulabilmeniz için gelişmiş bir filtreleme sistemi var petlebi.com'da, bu filtreleme sistemini kullanarak aradığınız ürünleri oldukça hızlı biçimde bulabiliyorsunuz.

Kediler ve köpekler için hem iç mekana hem de dış mekana uygun kedi ve köpek yataklarını indirimli olarak köpek yatakları bölümünde bulabilirsiniz. Kedilerin günlük ihtiyaçlarından biri olan kedi tuvaleti ve kedi kumu seçenekleri arasında trixie kedi tuvaletleri, pisi pisi kedi kumu, cat's pearl kedi kumu gibi kendi alanlarının en iddialı markalarını bulabilirsiniz. Özellikle cat's pearl kedi kumu, mio kedi kumu ve pisi pisi kedi kumu en çok tercih edilen kedi kumları arasında yer alıyor.

Kedilerin günlük beslenme ihtiyaçları ve bakım malzemeleri arasında gezinirken yine en kaliteli markaları petlebi.com'da bulacaksınız. Kedi bakımı için gerekli ürünlerden biri olan tarak ve fırçaların arasında dünyaca bilinen bir marka olan furminator markasının en kaliteli ürünlerini indirimli fiyatlarla petlebi.com'da bulmak mümkün. Kedilerin günlük beslenmesinin temel ihtiyacı olan kuru kedi maması çeşitleri arasında yine en kaliteli mama markalarının ürünleri yer alıyor ve hepsi indirimli ve hediyeli. Kedi mamaları arasında gezinirken yavru kedi maması, yetişkin kedi maması, yaşlı kedi maması ve kısır kedi maması seçenekleri arasında hızlı şekilde geçiş yapabiliri kediniz için en uygun kedi mamasını rahatlıkla bulabilirisiniz.