TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adıyaman’da nikah şahitliği yaptığı düğün töreninde, “Genç nüfusun ülkenin kalkınması için elzemdir” dedi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adıyaman Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın oğlu Muhammed Reşad Büyükaslan ile Münevver Gürsoy’un düğün törenine katıldı.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun kıydığı nikahın şahitliğini TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Eski Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Hüseyin Tanrıverdi yaptı. Çiftlerin imzalarını atmasının ardından Meclis Başkanı İsmail Kahraman, evlilik cüzdanını gelin ve damada aynı anda verdi.
Genç çifte çok çocuk tavsiyesinde bulunan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Değerli Cumhurbaşkanımızın 3 çocuk tavsiyesi ilmidir, fantezi değildir. Genç nüfus her ülkeye lüzumludur. Bir Köroğlu, bir Ayvaz olursa çalışmaz. Nasılsa ne olacak? Çocuklar olacak, bu çocuklar büyüyecek okula gidecek, çalışacak. Kalkınma için genç nüfus şarttır, elzemdir. Dolayısıyla doğru bir tavsiyedir. Aynı tavsiyeye biz katılıyoruz. Cenab-ı Hak kendilerini iyi evlatlar versin. Bahtiyarlık diliyorum” dedi.
(İHA)