ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhurbaşkanı Seçimi ile birlikte yapılacak 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde aday olacağı iddialarını yalanlayarak, belediye başkanı olarak Alaplı'ya bir dönem daha hizmet etmek istediğini belirtti.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde gerek sosyal medya gerekse yerel basında 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde milletvekili adayı olacağı yönünde haberler çıktığını belirtti.

Milletvekili adaylığıyla ilgili olarak vatandaşların kendisine gösterdiği teveccüh ve destekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

"Milletvekili adayı olacağım yönündeki iddialarla ilgili olarak bizleri yürekten destekleyen ve gücünü yanımızda hissettiğimiz başta Alaplı halkı olmak üzere tüm Zonguldak halkına teşekkür etmek istiyorum ancak bu dönem için milletvekili adaylığıyla ilgili olarak herhangi bir düşüncemin olmadığını tüm kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. 2014'te seçildiğim Alaplı Belediye Başkanlığı görevini bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atarak güzel hizmetler yaptık. Belediye başkanı olarak Alaplı'ya bir dönem daha hizmet etmek istiyorum. Bundan sonra da bu çalışmalarımıza aynı şevk ve istekle devam etmek istiyoruz."