SAMSUN (AA) - Tekkeköy Belediyesi, 80. Yıl Parkı'ndaki tesisleri yeniden düzenleyerek, Saklı Bahçe Tesisleri olarak hizmete açtı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kutlukent hizmet binası yanında bulunan 80. Yıl Parkı ile içerisinde bulunan çocuk parkı, tomruk kafe ve oturma yerleri ile tüm alan içinde değişim yaparak saklı bahçe adıyla hizmet vermeye başlandığı belirtildi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, park içerisine halkın yaz kış burada oturup, ailesi ve misafirleri ile hoş vakit geçirebilecekleri büyük bir tesis konuşlandırdıklarını kaydetti.

Tesislerin arka kısmında bulunan çamların alt kısmının bir başka güzel olduğunu anlatan Togar, "Yazın en sıcak günlerinde dahi serin olan ve her an esintiyi hissedebileceğiniz muhteşem bir alan. Bu parkımız içerisindeki tesisleri ve etrafının ismini saklı bahçe olarak değiştirdik. Buraya gelen insanlar öncelikle tesisimizi görüyor. Daha sonra arka kısımda kalan yapay şelalemiz ile doğal çam ağaçları arasındaki eşsiz alanı keşfediyor. Bizde bu saklı kalan doğal güzellikler arasındaki alanı düşünerek bu tesisimizin ismini saklı bahçe tesisi olarak değiştirdik." ifadelerini kullandı.

Togar, tüm vatandaşları saklı bahçe tesislerini keşfetmeye davet etti.