SAMSUN (AA) - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Halkımızın ihtiyaçlarını, taleplerini, önceliklerini göz önünde bulundurarak çalışmalarını ve inşaatlarını tamamlayıp hayata geçirmiş olduğumuz eserlerimizin temmuz ayı itibarıyla açılışlarını yapmaya başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Togar, yaptığı yazılı açıklamada, bina, tesis, spor alanı, park bahçe gibi pekçok hizmetin kısa süre içinde açılışının yapılacağını belirtti.

İlçede ihtiyaçlara göre farklı alanlarda eserler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Togar, "Halkımızın ihtiyaçlarını, taleplerini, önceliklerini göz önünde bulundurarak çalışmalarını ve inşaatlarını tamamlayıp hayata geçirmiş olduğumuz eserlerimizin temmuz ayı itibarıyla açılışlarını yapmaya başlıyoruz. İlçemizin dört bir yanında yediden yetmişe kadın erkek herkesin kullanabileceği muhteşem eserler ortaya koyduk. Şimdi de bu güzel eserlerimizin hizmet vermeye başlaması ve açılışlarının yapılması için istişareler ve planlamalar yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Togar, 2018 yılı içerisinde birçok açılış yapılacağına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"2018 yılı hizmetlerinin yanında ardarda açılışların yapılacağı dolu dolu bir yıl olacak. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelendirip büyük emeklerle inşaatlarını tamamladığımız tesislerimizin önümüzdeki günlerde açılışlarını yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda Kutlukent mevkisine kazandırmış olduğumuz kadınların her türlü aktivitelerini gerçekleştirecekleri Hayme Ana Hanımlar Konağımızda incelemelerde bulunduk. Ardından burada birim müdürlerimizle Hayme Ana Hanımlar Konağımızın açılış tarihinin belirlenmesiyle ilgili istişareler yaptık. Artık inşaatlarını tamamlamış olduğumuz tesislerimizin açılışlarını yaparak hizmete sunacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun."