Bu özel gününüzü zirveye taşımak, unutulmaz bir düğün yapmanızı sağlamak amacıyla Alkan Tur hizmetinizde. Alkan Tur ile teknede düğün yapabilir, muhteşem gününüzü anılarla unutulmaz hale getirebilirsiniz. Klasikleşmiş salon düğünlerinden kurtulmak, farklı ve heyecanlı bir düğüne imza atmak istiyorsanız boğazda düğün tam size göre.

Ayrıca sadece boğazda düğün değil nişan da yapabilirsiniz. Evliliğe ilk adımlardan biri olan nişan, düğünden önce yapılan son etkinliktir. Nişan organizasyonlarınızı unutulmaz ve muhteşem yapmak için teknede nişan yapabilirsiniz. Tüm nişan ve düğün organizasyonlarınızda, belirteceğiniz kişi sayısına göre hazırlanan özel yat ve tekneler hizmetinize sunulmaktadır.

Teknede Mezuniyet Balosu

Yıllarca okudunuz, eğitim gördünüz ve artık yeni bir başlangıç için sona geldiniz. Bunu en iyi şekilde kutlamak ve arkadaşlarınızla unutulmaz bir anı bırakmak, hakkınız değil mi? Muhteşem bir eğlence, unutulmaz anı, iki kıta arasında maviliğin serin sularında yani teknede mezuniyet balosu için yapmanız gereken tek şey Alkan Tur ile iletişime geçmek olacaktır. İsteğe göre değişkenlik gösteren ancak en uygun fiyat garantisi ile hizmet veren Alkan Tur, boğazda mezuniyet balosu için sizlerle beraber olacaktır.

Teknede mezuniyet için ilk yapmanız gereken kaç kişi olacağınızı belirtmektir. Kişi sayısında göre özel yat veya tekne hizmetinize sunuluyor. Ayrıca eğer isterseniz yemek, kokteyl, canlı DJ performansları gibi ciddi anlamda muhteşem ve unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz. Boğazda mezuniyet balosu, hak ettiğiniz şekilde muhteşem olacaktır.

İstanbul Boğaz Turu Alkan Tur

Onlarca yat ve tekne çeşidi ile hizmet veren Alkan Tur gerek özel günlerinizde gerekse yoğun ve stresli bir günün ardından yapacağınız İstanbul boğaz turu etkinliğinizde her zaman yanınızda. Profesyonel ve uzman kadrosu, verilen hizmetin en büyük göstergesi oluyor. İstanbul boğaz turu için en az 2 saatlik kiralama yapılmakla beraber eğer dilerseniz 3, 4 veya 5 saatlik yat kiralama da yapabilirsiniz.

Sadece teknede düğün, boğaz turu gibi etkinlikler değil teknede iftar gibi hizmetler ve portföyde bulunmaktadır. Dilerseniz saatlik olarak kiralayabileceğiniz yatlarda, usta aşçılar tarafından hazırlanan zengin menüler ve en uygun fiyatlarla teknede iftar yapabilirsiniz. Bununla da kalmayıp, yemekli tekne turu da düzenleyebilirsiniz. Örneğin şehir dışından gelen misafirleriniz için düzenleyebileceğiniz boğaz turu organizasyonunda, kişi sayısına göre en konforlu ve lüks yatları tutabilir, zengin menü sayesinde unutulmaz bir gün geçirilmesini sağlayabilirsiniz. Düzenlenen hiçbir programda yatlara ve teknelere dışarıdan katılım kesinlikle olmamaktadır. Tamamen size ve çevrenizdekilere özel bir etkinlik hazırlanmaktadır.