Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde çalışan bir temizlik görevlisinin görevi sırasında iki başıboş köpeğin nedensiz saldırısına uğraması ilginç sahneler oluşturdu.
Çarşamba İlçesi’nde Belediye’nin Temizlik hizmetinde çalışan bir işçi, sokaktaki çöpleri temizlerken ilginç bir olayla karşılaştı. Abdullah Paşa Meydanı ve Otoparkı’nda yol kenarlarında bulunan çöpleri temizleyen temizlik görevlisi, meydanda bulunan ATM’lerin yanında duran iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Aniden karşısına çıkan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan işçi, kısa süreli bir şokun ardından kendini savunmaya çalıştı.
Üzerine gelen köpeklere süpürgesiyle müdahalede bulunan işçi, bu çabalarında sonuç elde edemedi. Adım başı temizlik işçisini takip eden başıboş köpekler şiddetlerini artırarak görevliye saldırmaya devam ettiler.
İşçi bunun üzerine çöp kovasında bulunan küreği ve süpürgesini köpeklerin üstüne atarak etrafından uzaklaştırdı. Bu sahneler yaşanırken ATM ve yoldan geçen vatandaşlar olayı saniye saniye izlediler. Çevredeki vatandaşlar, işçinin zor anlarını Kocaeli’deki çöpçü Selçuk Kahraman’ın ‘Oğlum Bak Git’ repliği ile meşhur olan sahnesine benzettiler.
(İHA)