SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Elmalık Mahallesi'nde yapımı devam eden halı saha çalışmalarını inceledi.

Başkan Kul, belediye meclis üyesi Mehmet Devranlı ile halı sahada incelemelerde bulunarak, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçede yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini belirten Kul, bunlardan birinin de halı saha olduğunu söyledi.

Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu özendirmek, çocukların, gençlerin, vatandaşların spor yapmalarına olanak tanıyacak tesisleri hizmete sunmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Kul, "Güçlü Türkiye'mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Sporcularımız buralardan yetişecek. Sporcularımızın yetişeceği, ilçe halkımızın spor yapacağı spor tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçedeki gençler başta olmak üzere her yaş gurubundan insanın halı sahayı kullanabileceğini ifade eden Kul, yeni sahanın modern sosyal donatısıyla daha işlevsel ve yılın her mevsiminde sportif aktiviteler için uygun olarak inşa edildiğini kaydetti.

Kul, ilçede yapılan spor yatırımlarına desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkür etti.