SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi tarafından alınan bilgisayar ve projeksiyon cihazı Atatürk İlkokuluna hediye edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Terme Belediyesi Temizlik İşleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin işbirliği ile bilgisayar ve projeksiyon cihazı alındı.

Bilgisayar ve projeksiyon cihazı, Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Keleş tarafından Okul Müdürü Mustafa Atınç Kasapoğlu ve okulun 1. sınıf öğretmeni Elif Aslan Kınalı'ya teslim edildi.

Kasapoğlu, verilen hediyelere teşekkür ederek, "Bu anlamlı yardımlar için Terme Belediyesi Temizlik İşleri ve Kültür Müdürlüğüne, okulumuz ve sınıfımız adına teşekkür ederiz. Sınıflarımızın teknolojik imkanlara kavuşmasında hayırseverlerin emeği büyüktür. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için gösterilen bu davranışın örnek olmasını diliyorum." dedi.

Ülkenin kalkınmasında eğitimin çok önemli olduğunu belirten Keleş ise şunları dile getirdi:

"Eğitimin kalitesinin yükselmesinde, öğretmenlerimizin yanında araç gereçlere de ihtiyaç var. Biz de müdürlükler olarak ihtiyaç duyulan bilgisayar ve projeksiyon alımında yardımcı olduk. Ülkemiz önce değerli öğretmenlere ve sonrasında verilen eğitime muhtaçtır. Biz de bu felsefeden yola çıkarak, eğitime destek verdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Müdürlüklerimiz tarafından öğrencilerimize sağlanan teknolojik imkanların hayırlı olmasını diliyorum."