SAMSUN (AA) - Terme ilçesinde AK Parti Terme Gençlik ve Kadın Kolları tarafından Mehmetçik Vakfı yaranına gıda kermesi düzenlendi.

Terme Meydanı'nda dualarla açılan kermese ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden farklı lezzetlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağı belirtildi.

Kermesin açılışına katılan ve alışveriş yapan Belediye Başkanı Şenol Kul, "Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçmektedir. Ülkemizin bu terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını umut ediyoruz. Bu kermesin düşünülmesinde ve hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve tüm Termeli hemşehrilerimizin kermese destek vermelerini bekliyoruz." dedi.

AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Cem Devranlı da "Allah'ım tüm Mehmetçiklerimizi korusun. Burunları kanamasın. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin. Bu organizasyonumuza katılan ve destek veren Belediye Başkanımıza ve tüm Terme halkına şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.